Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDELİLERDEN TİYATRO OYUNUNA YOĞUN İLGİ

GEREDELİLERDEN TİYATRO OYUNUNA YOĞUN İLGİ
Gerede Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında, Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşturduğu “Vay sen misin ben olan” isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. Oyunu yaklaşık 1000 kişi izledi.

Ömer Pınar'ın yazdığı, Galip Erdal'ın yönettiği oyun, bazı insanların karakterlerinin yaşam koşullarına göre değişmeyebileceğini, insanın yedisinde neyse yetmişinde de o olacağını iki farklı evlilik üzerinden mizahi bir dille anlatıyor. İki perdelik oyun; aynı kültür ve çevrede yetişmiş iki arkadaşın, koşullar aynı olsa bile karakter özellikleri gereği farklı kimliklerde olabileceğini vurguluyor. Mutlulukla mutsuzluk, vefa ile hayırsızlık, dürüstlük ile sahtekârlık arasındaki ince çizgiyi gözler önüne seren oyunda; Deniz Oral, Tuba Erdem, Hacı Ali Konuk ve Burçak Kabadayı yer alıyor. Oyun; oyuncularının gösterdikleri olağanüstü performansla Geredeli tiyatro severlerden tam not aldı.

 

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar performanslarından dolayı oyuncuları tebrik etti. Sözlerine şöyle devam eden Allar; “Sosyal belediyecilik kapsamında ilçemizde Pazartesi günü Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlediğimiz tiyatroya katılım oldukça yüksek oldu. Halkımız Salonu hınca hınç doldurdu, katılımlarından dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyuncular Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ederken, yapımcı Faruk Sofuoğlu ise İstanbul Meydan Sahnesi olarak Gerede’ye ilk kez geldiklerini ve Gerede'yi çok sevdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Mustafa Allar program sonunda ünlü oyuculara günün anısına hediye takdim etti.