Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE’DE MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

GEREDE’DE MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Sohbet ve Şiir Dinletisi ile Dursun Ali Erzincanlı, Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Sedat Uçan ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya 1.si Ayasofya Camisi İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu ve Mevlidhan Mustafa Kaya, Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezinde Geredeliler ile buluştu.

Gerede Belediyesi, ünlü isimleri Geredeliler ile buluşturmaya devam ediyor. Daha önce birçok ünlü isim ile program yapan Gerede Belediyesi bu kez; Dursun Ali Erzincanlı, Sedat Uçan ve Bünyamin Topçuoğlu’nu Gerede’ye getirdi.

Programa katılan vatandaşlar; bu müthiş organizasyonu gerçekleştiren Gerede Belediyesi’ne ve konuklara teşekkürlerini dile getirdiler.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, program sonunda açıklamada bulundu. Allar, emeği geçen herkese teşekkür ederek, ‘’Belediyemiz Organizasyonunda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri münasebetiyle; Sohbet ve Şiir Dinletisi ile Dursun Ali Erzincanlı'yı, Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Sedat Uçan'ı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya 1.si Ayasofya Camisi İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu'nu Melih Gökçek Kültür Merkezimizde konuk ettik. Başta konuklarımız olmak üzere; Salonu hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.’’ dedi.
Etiketler: bolu haberler