Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE ÜLKÜ OCAKLARIN’DAN FIRSATÇILARA KARŞI MASKE DAĞITIMI

GEREDE ÜLKÜ OCAKLARIN’DAN FIRSATÇILARA KARŞI MASKE DAĞITIMI
Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, Gerede Ülkü Ocakları’nın Koronavirüs (kovid-19)salgınını fırsata çevirenlere karşı ilçede 2000 adet ücretsiz maske dağıtımı yaptıklarını söyledi. korona virüs salgını hakkında da aileler ile görüşülüp evde kalmaları konusunda telkinde bulunulduğunun vurguladı.


Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanlığı korona virüs salgınını fırsata çevirenlerine inat anlamlı çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde toplamda 2000 adet ücretsiz maske dağıtıp, korona virüs salgını hakkında aileler ile görüşerek evde kalmaları konusunda telkinde bulunuyor.

“2000 ADET ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI YAPMIŞLAR”

Konu ile alakalı açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül; “ Ülkemiz genelinde salgın hastalığı bir ranta çevirmeye çalışanlara inat, Yüce Türk Milletinin ve devletinin emrinde Ülkü Ocakları ve neferi var olmaya devam edecektir. Bu nedenle Gerede ilçemizde Gerede Ülkü Ocakları Başkanımız ve yöneticilerimiz ilçe de yaşayan vatandaşlarımıza 2000 adet ücretsiz maske dağıtımı yapmışlar ve yine vatandaşlarımıza zorunlu olmadıkça evde kalmaları yönünde telkinlerde bulunarak her zaman yanlarında olduklarını beyan ederek moral ve motivasyonlarına katkı sağlamışlardır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz sözünü hatırlatarak, bu sıkıntılı günlerin geçeceğini kan emici asalaklardan elbet hesap sorulacağını hatırlatmak isteriz. Türk Milletine duyarlılığından dolayı teşekkür eder ülkücü kardeşlerinin her daim yanlarında olduklarını bilmelerini isteriz” ifadelerini kullandı.