Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE ÜLKÜ OCAKLARINA TÜRKER ATANDI

GEREDE ÜLKÜ OCAKLARINA TÜRKER ATANDI
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından Gerede İlçe Başkanlığına Veysel Türker görevlendirildi. Uzun zamandır Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Çetintaş’a, İl Başkanı Cihan Özkalem tarafından emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Ülkü Ocakları Gerede İlçe Başkanlığına Veysel Türker atandı.

Görevi devir alan yeni başkan Veysel Türker yaptığı açıklamasında; “Güzel memleketimin, kıymetli insanları. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin tensipleriyle Bolu Ülkü Ocağı Başkanı Cihan Özkalem beyefendinin takdirleriyle Gerede Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Tarafımıza gösterilen bu güvene sonuna kadar layık olmaya çalışacağız. Ülkü Ocaklarının misyonu doğrultusunda; başta vatan ve millet sevgisi olmak üzere ilime ve bilime dayalı çalışmalar düzenleyip kıymetli gençlerimizin faydalanması sağlanacaktır.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR, BU YARIŞTA İSİMLERİN ÖNEMİ YOKTUR”

Bu bir bayrak yarışıdır, bu yarışta isimlerin önemi yoktur. Önemli olan bayrağı en yüksek noktaya taşımaktır. Türkmen Beyi bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten devraldığı emanetlerinden bir tanesi olan Ocağımızda, devir aldığımız bayrağı alnımızın akıyla taşıyabileceğimiz en yüksek yere taşımayı, memleketimize güzel hizmetlerde bulunmayı Rabbim bize nasip etsin. Tebrik dileklerinde bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Bu şanlı bayrağı layıkıyla taşıyıp bizlere emanet eden Mehmet Çetintaş başkanıma da emeklerinden dolayı teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.

Gerede ile birlikte Mudurnu’da da ülkü ocakları ilçe başkanlığında değişiklik yaşandı.
Etiketler: bolu haberler