Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE DEVLET HASTANESİ'NDE YENİ DÖNEM

GEREDE DEVLET HASTANESİ'NDE YENİ DÖNEM
Gerede Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen, Gerede Devlet Hastanesi’nde safra kesesi ameliyatı artık kapalı yöntem ile yapıldığını söyledi. Sözen; “Single port laparoskopik kolesistektomi metoduyla yapmış olduğumuz ameliyatın birçok pozitif yönde getirileri var. Vücuttaki kesiler daha az olduğu için ameliyata bağlı izler ortadan kayboluyor, en önemlisi de açık ameliyatlarda rastlanan enfeksiyon riskleri en az seviyeye düşüyor” dedi.

Yenilenen Ge​rede Devlet Hastanesinde yeni bir dönem başladı. Safra kesesi ameliyatı artık kapalı yöntem ile yapılacak. Kapalı ameliyat hakkında bilgi veren Gerede Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Vural Sözen, deneyimli ekibinin katıldığı operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

“HASTA KISA SÜREDE İYİLEŞİYOR”

Sözen, “Artık hastalarımızın ileri merkezlere veya metropol şehirlere gitmelerine gerek yok. Burada ameliyatları başarıyla gerçekleştiriyoruz. Single port laparoskopik kolesistektomi metoduyla yapmış olduğumuz ameliyatın, hem hasta hem de hastane açısından birçok pozitif yönde getirileri var. Her şeyden önce hastamızın, hastanede kalış süresi azalıyor. Bunun yanı sıra önceki ameliyatlara oranlara ağrıları çok daha hızlı bir şekilde azalıyor. Hastanın iyileşmesi kısa sürede gerçekleşiyor. Vücuttaki kesiler daha az olduğu için ameliyata bağlı izler ortadan kayboluyor, en önemlisi de açık ameliyatlarda rastlanan enfeksiyon riskleri en az seviyeye düşüyor” diye konuştu.

Hastaların rahatlıkla ve güven içinde Gerede Devlet Hastanesi’ni tercih edebileceğini dile getiren Sözen; “Bu konuda desteklerini bizden esirgemeyen ve her konuda yanımızda olan başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve Başhekimimiz Uzm. Dr. İrfan İlter’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.