Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE BELEDİYESİNDE İMZALAR ATILDI

GEREDE BELEDİYESİNDE İMZALAR ATILDI
HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı HİZMET-İŞ Sendikası ile Gerede Belediyesi arasında iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Gerede Belediyesi ile Hizmet-İş sendikası arasında kadrolu işçilerin 2021-2022 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanarak; Gerede Belediyesi’nde gerçekleştirilen buluşmada, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Hizmet-İş Sendika temsilcileri ve Gerede Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Keser tarafından imzalar atıldı.

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası ile yapılan sözleşme kapsamında; 696 sayılı KHK ile belediye şirketi kadrolarına geçişleri yapılan işçileri ilgilendiren 2021-2022 yıllarına ait toplu iş sözleşmesi Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Kamu işveren sendika temsilcileri ve Hizmet-İş Sendika  temsilcileri ile anlaşma sağlanarak sözleşme imzalandı.

İşçiler adına İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Kemal Keser açıklamasında şöyle dedi; “İşçilerimizin Belediyemizin sahadaki tüm işlerinde alın terleri var. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Allar işçilerimizin alın terinin karşılığı olan ücretlerine gerekli zammı verdi ve ilk oturumda tüm işçilerimizin oluru ile sözleşme imzaladık. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Her zaman işçilerimizin hakları konusunda ciddi hassasiyetler gösterdik. Gerede Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde en iyi iyileştirmeleri yaptık. Tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, aldığımız kararın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Etiketler: bolu haberler