Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE BELEDİYESİ İZMİR YOLCUSU

GEREDE BELEDİYESİ İZMİR YOLCUSU
Gerede Belediyesi, İzmir’de 8-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek, 16’ncı Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresine katılacak.

İzmir’de 8-10 Aralık tarihleri arasında 16’ncısı düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresine, BAKAB çatısı altında Gerede Belediyesi de katılıyor.

3 salon, 20 bin metrekare alan, 80 ülke, yüzlerce turizm merkezinden 2 bin katılımcı ve on binlerce ziyaretçinin katılacağı İzmir fuarı, Gerede’yi ise “A“ Salonunda ağırlayacak.

Şehir şehir Türkiye'yi temsil eden kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından pek çok ülkenin doğal, kültürel ve tarihî zenginliklerini çeşitli ürün ve hizmetleriyle tanıtacakları fuarda; Gerede Belediyesi de stant açarak ziyaretçileri ağırlayacak.

Gerede Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Gerede için hazırlanan tanıtım CD’lerinin yanı sıra Gerede’yi birçok yönüyle tanıtan özel broşürler hazırlayarak, fuara gelenlerin dikkatini Gerede’ye çekecek.

Ayrıca, özel tasarımlı kutusuyla ikramlık Coğrafi İşaretli şak şak helvasının yer alacağı stantta Coğrafi İşaretli Gerede Keşi,  Deri Halı ve Deri Tablolar, Deri Kemer, Bakır El Yapımı Eşyalar da tanıtım için yer alacak.

Etiketler: bolu haberler