Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ’DAN, BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ’DAN, BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Özdağ, Belediye Başkanı Özcan’ın sığınmacılar ile ilgili duruşunu ve çalışmalarını tebrik ederek, “Biz de aynı mücadeleyi Türkiye çapında sürdüreceğiz bundan sonra” dedi.

Haber: CANSU GÜRZ

Ümit Özdağ, Bolu ziyaretinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ziyaret etti. Belediye Başkanı Tanju Özcan ile makamında bir araya gelen Genel Başkan Özdağ, Bolu ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la bütünleşen sığınmacılar konusuna değinerek Belediye Başkanı Özcan’ı politik duruşundan dolayı tebrik etti. Sergilenen duruşun bedelinin ödendiğini belirten Özdağ, aynı duruşu parti olarak Türkiye genelinde sergileyeceklerini dile getirdi.

“TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ MESELESİ SIĞINMACILARIN DURUMUYLA İLGİLİ MESELE VE EKONOMİK SIKINTILAR”

Ziyareti için Ümit Özdağ’a teşekkür eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’nin en önemli meselesinin sığınmacıların durumu ve ekonomik sıkıntılar olduğunu anlatarak, “Biz Türkiye’nin en güzel şehri olduğunu iddia ettiğimiz Bolumuza hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Zaten değerli hocamızla milletvekili olarak birlikte çalışmıştık. Bunun öncesinde de kendisini takip eden biriyim. Aktif siyaset öncesinde de canlı yayınlarda büyük bir keyifle izlediğim ve çok şey öğrendiğimi değerli insanlardan bir tanesi. Son zamanlarda ülkemiz için en büyük beka meselesi tehlike olarak gördüğümüz konuda da ortak görüşlerimizin olması bizi memnun ediyor. Her ne kadar birileri suni gündemlerle gündemi değiştirmeye çalışıyorsa da şuan da Türkiye’nin en önemli meselesi sığınmacıların durumuyla ilgili mesele ve ekonomik sıkıntılar. Bunlar üzerinde durmak gerektiğini ısrarla savunuyorum. O yüzden gündemi değiştirmeden bu asıl meselelerle ilgili ben duruşunuzla, söylemlerinizle her şekilde devam etmesini diliyorum. Tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“BUNLAR GİTMEZLER YALANININ NE KADAR BÜYÜK OLDUĞU ORTAYA ÇIKIYOR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı sığınmacılar konusundaki çalışmalarından dolayı takdir ettiğini dile getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Başladığı yıl 2019’da 18 bin sığınmacı var iken şimdi sayı 10 bine düşmüş, öğrendik. Ortada bir devlet politikası olmamasına aksine kalma teşvik edilmesine rağmen dirayetli bir belediye yönetimi bu sonucu alıyorsa bize söylenen yalanın ne kadar büyük olduğu yani bunlar gitmezler yalanının ne kadar büyük olduğu ortaya çıkıyor. Tabi böyle bir duruşun, dik duruşu sergilemenin ve bu noktada hemen herkesi siyasal olarak karşısına almanın Sayın Başkan politik bedelini de üstlenmiş durumda ama bu politik bedel doğrusu hem kendisine hem çocuklarına hem torunlarına sadece ve sadece onur kazandıracaktır diye düşünüyorum. Çünkü milli bir duruş ancak böyle sergilenir. Ben de kendisini içtenlikle tebrik ediyorum. Biz de aynı mücadeleyi Türkiye çapında sürdüreceğiz bundan sonra.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler: bolu haberler