Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Gençlik haftası için tören düzenlendi

Gençlik haftası için tören düzenlendi
15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” nedeniyle, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bolu’da, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
Bolu’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençlerin sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında koronavirüs tedbirleri ve sosyal mesafe kurallarına uyularak Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Anıt Park’ta düzenlenen törene, Gençlik Merkezi İl Müdürü İlhan Şimşek, Bolu Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Demir ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türk bayrağı göndere çekildi.