Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GENÇ YILDIZ BOLUSPOR’DA

GENÇ YILDIZ BOLUSPOR’DA
Boluspor, Antalyaspor'un kalecisi 19 yaşındaki Deniz Kök ile iki yıllık sözleşme imzaladı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Kırmızı beyazlı takım dış transferde ilk olarak Antalyaspor'un genç yıldız adayı Deniz Kök ile anlaştı. Boluspor tesislerinde düzenlenen törene Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Antalyaspor'un genç file bekçisi ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

“Türk futboluna iyi bir kaleci kazandıracağız”

Teknik direktör Giray Bulak ile anlaşmalarının ardından transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Çarıkçı, “Ekibimiz 150 takım izledi. Bu takımlardan bir tanesi de bugün anlaşacağımız Antalyaspor'un kalecisi 19 yaşındaki kardeşimiz Deniz Kök. Bütün umudumuz bu genç futbolcularımızı yavaş yavaş kadroya katmak. Boluspor ismiyle de Türk futboluna ileride iyi bir kaleci kazandırmak istiyoruz. Buradan Antalyaspor başkanımıza da teşekkür ediyorum. Türk futboluna iyi bir kaleci kazandıracağız” diye konuştu.

“Boluspor'da kendimi kanıtlamak istiyorum”

Boluspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu anlatan Kök ise şunları söyledi:

“Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Boluspor'da kendimi kanıtlamak istiyorum. Boluspor'a ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Bana güvenen Boluspor'lu yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkarmayacağım.”

“Nasipse tekrar milli takıma gitmek istiyorum”

U19 Milli takımında düzenli bir şekilde forma giydiğini ancak yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası milli takıma çağrılmadığını ifade eden Kök; “U19 Milli takımına çağrılıyordum. O dönem A takım ile antrenmanlara çıkarken talihsiz bir sakatlık yaşadım. O sıra kampı kaçırdım. İnşallah nasipse tekrar milli takıma gitmek istiyorum” dedi.

“Şans bulabileceğimi düşündüğüm için Boluspor’u tercih ettim”

Bir çok süper lig takımından teklif aldığını ancak seçimini Boluspor’dan yana kullandığını sözlerine ekleyen genç file bekçisi; “Diğer büyük camialarda genç olduğumuzdan dolayı biraz daha forma şansı bulmak zor oluyor. Rakiplerimin daha tecrübeli olmasından dolayı. Burada daha fazla kendime şans bulabileceğimi düşündüğüm için Boluspor’u tercih ettim” ifadelerini kullandı.

“Sonraki futbol yaşantısında da başarılar diliyorum”

İmza töreninin ardından Gökhan Değirmenci’nin takımda kalıp kalmayacağına dair sorulan soruyu cevaplayan Başkan Çarıkcı; “Gökhan ile ilgili bizim 1 yıl mukavelemiz vardı. Sezon içinde aslında bir sürpriz demiştim. Gökhan’la sözleşme imzaladık. Daha sonra sezon bitti. Gökhan özel sebepten dolayı da kulüpten ayrılmak konusunda çok ısrarcı oldu. Gökhan’da Boluspor’a çok hizmet etti. 2 yıldan beri takımımızın kaptanıydı. Kendisin bu konuda bir talebi oldu. Biz birlikte oturduk karar verdik. En iyi şekilde ayrıldık. Bu konuda Gökhan’a teşekkür ediyorum, bundan sonraki futbol yaşantısında da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.