Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GENÇ SİYASETÇİLERİN UMUDU İYİ PARTİ”

“GENÇ SİYASETÇİLERİN UMUDU İYİ PARTİ”
Göynük Belediye Meclis Üyesi Samet Çetintaş, İYİ Parti saflarına katıldı. Çetintaş’ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

İYİ Parti’ye olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Daha önce Göynük Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapan Göynük Belediye Meclis Üyesi genç siyasetçi Samet Çetintaş İYİ Parti’ye katıldı. Genç siyasetçinin parti rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gerçekleşen parti grup toplantısı sonrası taktı. Çetintaş’a İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş refakat etti.

“TÜRKİYE’NİN KURTULUŞ REÇETESİ İYİ PARTİ’DİR”

Örnekbaş İYİ Parti’ye olan ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek; “Bizler İYİ Parti neferleri olarak saha çalışmalarımıza yorulmak bilmeyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinde aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Yaptığımız görüşmelerden temas ettiğimiz vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler İYİ Parti adına mutluluk vericidir. Halkımız İYİ Parti’ye olan teveccühünü her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Genç kardeşlerimizin İYİ Parti saflarına katılmaları ilgi göstermeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Dün partimize daha önce Göynük Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapmış olan Belediye Meclis Üyesi kardeşimiz Samet Çetintaş katılmıştır. Samet Bey’in rozeti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından takılmıştır. Bizde kardeşimizin ilk temas, görüşme sürecinden itibaren partiye katılımına kadar olan sürede eşlik etmekten mutluluk duyduk. İnşallah partimiz her geçen gün daha da büyüyerek ülkemizin aydınlık geleceğini inşa edecektir. Samet kardeşimize partimize katıldığı için teşekkür ediyor, kendisine hoş geldin diyorum. İnşallah iyi günler, güneşli günler çok yakında bu ülkeye gelecektir. Türkiye’nin kurtuluş reçetesi İYİ Parti’dir.” değerlendirmesinde bulundu. 

Etiketler: bolu haberler