Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARI BOLUSPOR KIŞ FUTBOL OKULU SİZİ BEKLİYOR

GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARI BOLUSPOR KIŞ FUTBOL OKULU SİZİ BEKLİYOR
Koronavirüs nedeniyle bu sezon bir süre ertelenen Boluspor Kış Futbol Okulu kapılarını açıyor. Kırmızı beyazlılar alt yapılarından yetişen yeni Emre Kılınç'lar, Cengiz Umut Meraş'lar, Burak Asan'lar ve Mutlu Güler'leri kazanmak için çalışmaları başlattı. Kayıtlar 7 Eylül’de başladı.

​Yeni sezonlara yepyeni umutlarla başlayan Beypiliç Boluspor’da birçok proje kısa zamanda hayata geçirirken, koronavirüs nedeniyle bir süredir askıda olan Kış Futbol okulu çalışmalarına başladı.

Son dönemlerde hem milli takıma hem de A takıma verdiği isimlerle Türk futbolunun dikkatini çeken Boluspor,  bu isimlerin sayısını arttırmak ve hem alt yapıdan A takıma oyuncu kazandırmanın yanı sıra uzun süredir evlerinde kalmak zorunda kalan çocuklara spor aktivitesi yaptırmak için "kış futbol okulu" projesini hayata geçirdi.

Pandemiyi dikkate alarak tüm tedbirlerini alan Boluspor Gençlik Geliştirme Merkezi Bolu'da yaşayan tüm çocukları futbol kış futbol okuluna davet ederken, yapılan açıklamada; “Futbol okulu kayıtlarımız 7 Eylül Pazartesi itibariyle tesislerimizde yapılmaktadır. Futbol okulumuz 11 Eylül 2020 - 13 Haziran arası 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, ilk 3 ay ücretsiz toplam 9 ay 300 TL’dir. Şehit ve Gazi çocuklarımıza ücretsizdir” ifadelerine yer verildi. 

Etiketler: bolu haberler