Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"Geleceğin lider kadını olabilirsin" başvurusu süresi uzatıldı

Bolu Bağışçılar Vakfı tarafından hayata geçirilen Zehra Taşman Kadına ve Eğitime Destek Programı kapsamında “Geleceğin Kadınları Olabilirsin Projesi”ne başvuru süresi uzatıldı.
ZEHRA TAŞMAN KIZLARA DESTEK PROJESİ BAŞLADI

Bolu Bağışçılar Vakfı Zehra Taşman Kadına ve Eğitime Destek Programı kapsamında hayata geçirilen Zehra Taşman Kızlara Destek Projesinde son başvuru tarihi 20 Temmuz’a kadar uzatıldı.

Projede mentörlük programından, yabancı dil eğitimine, liderlik programından yurtdışı stajına kadar birçok fırsat bulunuyor. Projeye lisede ve üniversitede eğitim gören Bolulu kız öğrenciler başvurabilecek.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin paydaş olduğu projenin Akademik Danışmanlığını Prof. Dr. Dündar Yener, Proje Yöneticiliğini Burcu Şimşek, Proje Asistanlığını Araştırma Görevlisi Mustafa Yılmaz yapıyor.

BU PROJEYİ KAÇIRMAYIN

Geleceğin lider kadınlarını yetiştirmek üzere 5 lise 5 üniversite öğrencisinin seçileceği Zehra Taşman Kızlara Destek Projesi’nde “Kariyer gelişim ve liderlik programı,  mentörlük ve rol model programı, mastertalker konuşmaları, yaz stajı programı, okuma kulübü, ilham veren kadınlar buluşması ve yurtdışı staj programı bulunuyor. Bu eğitim ve staj imkanları kız öğrenciler için önemli bir fırsat.

ABD’DE STAJ İMKANI SUNUYOR

Bolu Bağışçılar Vakfı projeye kabul edilen kızlara bu eğitim ve imkanları ücretsiz sunuyor. Proje süreci sonunda üniversiteli kızların en başarılısını Amerika Birleşik Devletleri’nde staj yapmaya gönderecek Liseli kızlarından en başarılısına burs verecek. Kariyer hedefi olan, geleceğin lider kadını olmak isteyen bütün kız öğrenciler Zehra Taşman Kızlara Destek Projesi’ne başvuru yapabilir.

Zehra Taşman Kızlara Destek Projesine başvurular online olarak https://bbv.org.tr/zehra-tasman adresinden yapılabilecek.