Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GAZETECİLER, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAKAN AYDIN’I ZİYARET ETTİ

GAZETECİLER, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAKAN AYDIN’I ZİYARET ETTİ
Bolu’nun yerelde ve ulusalda hizmet veren basın mensupları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Gazeteci Hakan Aydın’ı ziyareti etti.

Haber: Oğuzhan Eke

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevlendirmesiyle MHP Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Aydın atandı. Göreve başlayan Aydın’ı, Bolu’da hizmet veren basın mensupları da ziyaret etti. Ziyarete; Köroğlu Gazetesi ve Köroğlu Televizyonu, Bolu Takip Gazetesi, Bolu Hedef Gazetesi, Havadis Gazetesi, Bolu Gazetesi, Bolu Postası, Bolusporluyuz.com, Futbolumuz.com ile İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı ve Demirören Haber Ajansı temsilcileri katıldı. Bolu Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet de yer aldı.

“MHP SEVGİSİNİ HİÇBİR ZAMAN GİZLEMEMİŞTİR”

Birliktelikte basın mensupları adına bir selamlama konuşması yapan Küresel Gazeteciler Konseyi Bolu İl Temsilcisi Caner Güngör, “Kardeşime başarılar diliyorum. Gerçek gazetecilerden birisidir. Bu mesleğe hemen hemen aynı yıllarda başladık. O zamanlar fotoğraf makinesini, kamerayı çoğu insanlar tıraş makinesi zannederdi. Ama biz dönemde mesleğe başlayan bir gruptan geliyoruz. Kardeşim MHP sevgisini hiçbir zaman gizlememiştir. Her zaman gönlünde yatan aslanı açık açık ifade etmiştir. Kendisine bu görevde başarılar diliyorum. Çok da başarılı olacağına eminim” dedi.

“ARKADAŞLARI BURADA GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Kendisi de basın mensubu olarak uzun yıllar görev yaptığını belirten İlçe Başkanı Hakan Aydın ise, “Özellikle sahadaki muhabir arkadaşlarımı burada görünce daha ayrı duygulandım. Birbirinden ayrı siyasi görüşteki arkadaşları burada görmek beni çok mutlu etti. Basın mensupları olarak Bolu’nun menfaatleri olarak bugüne kadar parti ayrımı yapmadan birlikte hareket etmiştik. Bundan sonra da bana vereceğiz destekle şahsım ve partim adına bir şey istemeden sadece Bolu özelinde bir şeyler yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ”

Türkiye ve Bolu yararına çalışacaklarını belirten Aydın, “Sayın Bilge Liderimizin dediği gibi, ‘Önce Devlet’imiz, milletimiz, sonra partimiz gelir.’ Bu noktada bize de bir görev düşerse, bizim de yapmamızı istediğiniz bir çalışma olursa seve seve Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz” diye konuştu.

“VERECEĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Basın mensuplarına verdikleri destek için de teşekkür eden Aydın, “Öncelikle İl Başkanımız İlhan Durak Beyefendi, liderimizin talimatıyla Bolu’da görevlendirildi. Arkasından kısa bir çalışma yaparak, başta merkez ilçe olmak üzere diğer ilçe teşkilatlarımızda da bir çalışma içerisine girildi. Burada merkez ilçe teşkilatını kurma görevi Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Semih Yalçın tarafından şahsıma tevdi edildi. Süreç içerisinde yönetim kurulunu oluşturduk. Şu anda parti genel merkezimizin bize sunduğu çalışmaları aktif bir şekilde yerine getirmek istiyoruz. Bu çalışmaları halka iletme noktasında en büyük destek özellikle yerel basınımızdan geçiyor. Şimdiden verdiğiniz ve vereceğiniz destek için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Birlikteliğe MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak da eşlik ederek basın mensuplarıyla istişarede bulundu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etiketler: bolu haberler