Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GALİBİYET SERİSİ 3 MAÇA YÜKSELDİ

GALİBİYET SERİSİ 3 MAÇA YÜKSELDİ
Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. liginde 5 maçtır yenilgisizliğini sürdüren Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı sahasında konuk ettiği Mudanya Belediyesini 27-25 mağlup ederek yenilmezlik serisini 5 maça, galibiyet serisini 3 maça çıkarttı.

Bolu ilini Kadınlar Hentbol 1. Liginde temsil eden Bolu Belediyespor galibiyet serisine devam ediyor.

Karaçayır Spor Salonunda oynanan mücadelenin ilk periyodunu 13-11 önde geçen Belediyespor karşılaşmadan 27-25 galip ayrıldı. Karşılaşmada Mudanya belediyesinden Melike Kasapoğlu 8 golle maçın en skorel ismi olurken Bolu Belediyespordan, İrem 6, Buse Nur 5, Hatice ve Büşra 4, Aylin 3,  Sedanur 2, Kübra 2 ve Sema 1 gol ile galibiyeti getiren isimler oldu. 

Maçın ardından açıklama yapan Hentbol takımı Baş Antrenörü Sercan Marangoz, “Yenilmezlik serimizi sürdürüyoruz ve performansımızı her hafta daha da arttırıyoruz." dedi. Marangoz, "Bu ligin ilk 3 maçında ligin bütçeli ve iddialı takımlarına karşı oynadık ve 3 mağlubiyetle başladık. Sonrasında yine ligin iddialı takımları olan Antalya ve Gaziantep deplasmanlarında aldığımız şanssız beraberliklerden sonra içeride Ordu, deplasmanda Artvin ve son olarak yine içeride Mudanya Belediyespor galibiyeti ile 5 maçlık bir yenilmeme serisi yakaladık" ifadelerine yer verdi.

Bolu Belediyesporun antrenörlerinden Erhan Özdemir ile birlikte takımımızın yetiştirdiği isimlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile ligde mücadele ettiklerini belirten antrenörümüz Sercan Marangoz  "Sporcularımızın çoğu kendi yetiştirdiğimiz Bolu'nun çocuklarından olup yaş ortalaması 17 dir. Transfer ettiğimiz bir kaç tecrübeli abla ile de güzel bir ekip oluşturduk. Pandemi nedeniyle verimli geçiremediğimiz sezon başı hazırlık ve maç oynamama eksikliklerini lig ilerledikçe üzerimizden attık ve form durumumuzu arttırdık. Şu an ilk hedefimiz ligde ilk 5 içinde kendimize yer bularak sezonu iyi bir yerde bitirmek. Bu doğrultuda başta kulüp başkanımız Sinan Barut ve sportif direktörümüz Faik Mert Dönmez'in de destekleriyle bunu başaracak güçte olduğumuzu biliyoruz. Bu çocuklarımıza biraz daha güvenirsek yolun sonu bu yıl olmasa bile gelecek yıl kadınlar süper ligi olur" dedi.

Bolu Belediyespor Kadın Hentbol Takımızın başarılı antrenörü Sercan Marangoz son olarak "Özellikle kalemizi 3 yıldır koruyan 2005 doğumlu Kaleci Seda İrem Güleç basta olmak üzere alt yaş guruplarında milli takım kamplarına giden bir çok sporcumuz oldu ve bundan sonrada olacak" dedi.

Bu sonuçla Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı 8 puanla zirve takibini sürdürürken yenilmezlik serisini 5 maça, galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Belediyespor Hentbol takımı ligin 9.haftasında sahasında Araç Belediyespor Kulübü ile karşılaşacak.

Etiketler: bolu haberler