Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR

GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR
Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1.ligin 31.haftasında deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadelede Royal Hastanesi Bandırmaspor’a ilk yarıda yediği 3 golle 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynadıkları karşılaşmada Bandırmaspor’a karşı pozisyona dahi giremedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Bandırmaspor karşısına; Selmani, Fethi, Tugay, Bregu, Hakan, Arda Şengül, Gökhan, Bülent, Bertu, Berk, Balaj on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Rybka, Bartu, Diarrasouba, Eray, Kemal, Novak, Talha, Zahit, Emin, Arda Köksal yer aldı.

Bandırmaspor ise Boluspor karşısına; Gökhan, Okan, Allyson, Lokman, Caner, Mehmet, Landel, Kerim, Levent, Beykan, Keny on biri ile çıktı.

ERGİNER’DEN 6 KİŞİLİK ROTASYON

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Bandırmaspor karşısında 4 kişilik rotasyona imza attı. Erginer, kaleci Rybka’nın yerine Selmani’ye, Emin Bayram’ın yerine Arda Hilmi’ye, Zahit’in yerine Hakan Bilgiç’e, kart cezalısı Abdurrahman Canlı’nın yerine Tugay Kaçar’a Kasongo’nun yerine, Berk Yıldız’a ve Kemal Rüzgar’ın yerine de Bekim Balaj’a görev verdi.

BANDIRMASPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya Royal Hastanesi Bandırmaspor’un vuruşu ile başlandı. Bandırmaspor maçın 11.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Organize gelişen ev sahibi takımın atağında dip çizgide Keny topu Landel ile buluşturdu. Landen bomboş durumda topu ağlara gönderdi. Bu golle Bandırmaspor 1-0 öne geçti.

LEVENT’TEN ŞIK GOL

Bandırmaspor maçın 14.dakikasında skoru 2-0’a getirdi. Ani gelişen Bandırmaspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Levent şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi. Boluspor’da maçın 16.dakikasında Tugay sarı kart gördü. Mücadelenin ilk 30 dakikası Bandırmaspor’un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

BU KEZ BEYKAN ATTI

Bandırmaspor maçın 37.dakikasında bir gol daha buldu. Kullanılan köşe vuruşunda topa son vuran Beykan Şimşek skoru 3-0’a getiren golü kaydetti. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Bandırmaspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

BOLUSPOR’DAN İKİ DEĞİŞİKLİK

Maçın ikinci yarısına Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği birden yaparak başladı. Novak ve Eray oyuna girdi, Tugay ve Gökhan oyundan çıktı. Boluspor 58.dakikadad bir oyuncu daha değiştirdi. Arda Köksal oyuna girdi, Bregu oyundan çıktı. Kırmızı beyazlılar maçın 77.dakikasında bir oyuncu daha değiştirdi. Kemal oyuna girdi, Bertu oyundan çıktı. Bouspor’da maçın 80.dakikasında Berk sarı kart gördü.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Bandırmspor’da maçın son anlarında Osmajic kırmızı kart gördü. Maçta kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Bandırmaspor’a 3-0 mağlup olarak 6 maça çıkardı. Karşılaşmada Boluspor pek varlık gösteremezken, 31.haftayı 35 puanda kapattı. 

Etiketler: bolu haberler