Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FORMA GÖĞÜS SPONSORU BELLİ OLDU

FORMA GÖĞÜS SPONSORU BELLİ OLDU
Boluspor’da başkanlığa seçilen Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı yöneticiler, İstanbul’da yaptığı temaslarda yeni sezon için Eminevim firması ile göğüs sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı.


2019-2020 sezonunda da Boluspor’un göğüs sponsoru olan Eminevim, kırmızı beyazlıların bu senede sponsoru oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyeleri Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün’ü ziyaret etti. Yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya varıldı. Boluspor’un 2020-201 futbol sezonunda forma göğüs sponsoru Eminevim oldu.

Kırmızı beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; “Emin Grup, geçtiğimiz sezon verdiği desteği ikiye katlayarak yeni sezonda da Kulübümüzün en büyük destekçilerinden bir tanesi oldu. İlk olarak, 2019-2020 sezonunda forma göğüs reklamı sponsorluğu ile yol arkadaşlığına başladığımız EMİNEVİM, 2020-2021 sezonunda da desteğini artırarak gücümüze güç katmaya devam edecek. Kulübümüz, Emin Grup ile yapılan anlaşma ile birlikte yeni sezon formalarımızda ‘EMİNEVİM’ adını gururla taşıyacak. Bu değerli destek ve sponsorluk için Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, Emin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Musab Üstün ve Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Üstün’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.