Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“FİZİKSEL EKSİKLİĞİMİZ GÖZLE GÖRÜLÜYOR”

“FİZİKSEL EKSİKLİĞİMİZ GÖZLE GÖRÜLÜYOR”
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 21.haftasında kendi sahasında Afjet Afyonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak sorulan sorulara cevap verdi. Taraftarın Bentley’in oyundan alınması sonrası gösterdiği tepkiye ve kadroda bulunmayan oyuncular ile ilgili de açıklamalarda bulunan kaynak takımın ligin ikinci yarısına hazırlanırken tam hazırlanmadığını da ifade etti.

Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak’ın Afjet Afyonspor maçının ardından yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:

“Topu kaleye atmakta sıkıntımız vardı”

“Bugün mutlaka kazanmamız, 3 puan almamız ve kötü gidişata dur dememiz gereken bir maçtı. Hatta seri yapıp, bir üst lige çıkacak bir potansiyelimiz var. Bugün oyuncularımızın elinde gereken arzu vardı ama gol atmakta, topu kaleye atmakta sıkıntımız vardı. Yeterince ürettiğimizi düşünüyorum. İstediğimiz pozisyonlara girebildik. Daha çok birlikte olmak ve daha çok istemek gerekiyor. Bunu da en kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum. Hem oyunu geliştirerek, hem skora etki etmek bakımından daha çok çalışacağız.”

“Değişiklik olması gerekiyordu ve bizde tercihimizi Bentley’den yana kullandık”

“Tabi bizde üzülüyoruz. Her oyuncumuzun sahada olmasını istiyoruz. Gol atacak Batuhan’ı aldık oyuna. İkinci bir santraforu koyduk oyuna. Orta sahadan birini çıkardık. Kontra ataktan gol yiyip, mağlupta olabilirdik. Defans bloğunu boşaltmamaya çalıştık. Bu yüzden orta sahadan bir oyuncu çıkardık. Mustafa Durak’ı tuttuk, Guido’yu attık oyuna. Değişiklik olması gerekiyordu ve bizde tercihimizi Bentley’den yana kullandık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Taraftarımızı üzdüğümüz için bizde üzülüyoruz.”

“Fiziksel eksikliğimiz gözle görülüyor”

Kadroda bulunmayan Yusuf Emre Gültekin, Burak Asan ve Diarra ile ilgilide konuşan Kaynak şunları ifade etti: “Tabi takımımızın fiziksel eksiklikleri var. Onlarda takım için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Böyle takdir ettik. İnşallah en kısa zamanda onlar da istediğimiz noktaya gelir. Hepsi Boluspor’un oyuncusu. Hepsi Boluspor’un menfaati için hareket ediyor. Bende öyle yapıyorum. Maçı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz.”

“Bu taraftarla yönetim arasında”

“Bu taraftarla yönetim arasında. Tabi skorlar ve oyun kötüye gidince bu tepkiler gayet normal olabiliyor. Bizim bütünlük içinde olmamız gerekiyor. Boluspor’da bu bütünlüğü tutup, bir an önce çıkışa geçmemiz gerekiyor. Hem skorlar hem de oyunla.”

“Galip gelememe stresi var”

Şu andaki oyuncularımızın yetenek seviyesi var. Galip gelememe stresi var. İlk yarıda ve ikinci yarıda girdiğimiz pozisyonlara bakın. Bunlar kaçacak pozisyonlar değil. Hem mental hem de fiziksel olarak sıkıntı olunca bunu toparlamak kolay olmuyor. Tabi oyuncularımızın da kendilerini dikkat etmesi lazım. Hem futbol hem Boluspor için.”

“Umarım en kısa zamanda aşacağız”

“Devre arasını sakat geçiren oyuncularımız var. Bu buhranın içinden çıkmak için biraz zaman gerekiyor. Bunu yapacak potansiyel hem bizde hem oyuncularda var. Umarım en kısa zamanda aşacağız.”