Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FİLENİN SULTANLARI HAKEME TAKILDI

FİLENİN SULTANLARI HAKEME TAKILDI
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. ligine fırtına gibi başlayan Bolu Belediyespor İzmir deplasmanında Tie Break setinde Karşıyaka’ya 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın hakem heyetinin maç boyunca verdiği kararlar Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı yönetiminin çileden çıkartırken, son sette 6-3 önde olan yeşil-beyazlılar 15-7 gibi bir skorla mağlup olmasına katkı sağlayan hakemlere Bolu Belediyespor’dan yoğun tepki oldu. 

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda oynanan mücadelenin ilk setini Karşıyaka 25-19 kazanırken, ilk sette hakemlerin etkisi ve verdikleri yanlı kararlar maçın zorlu geçeceğini belli etti.

İkinci sette toparlanan yeşil-beyazlılar çekişmeli geçen bu seti 25-23 kazanarak mücadelede durumu 1-1'e taşımayı başardı.

3'üncü seti filenin sultanları 25-17 gibi farklı bir sonuçla kaybetti ve maçta 2-1 geriye düşmekten kurtulamadı. Mücadelenin 4'üncü setinde daha iyi bir mücadele ortaya koyan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı 26-24'le maçı uzatma setine taşımayı başardı.

HAKEMLERİ GEÇEMEDİK

Kazananın belli olacağı 5'inci sette 6-3 gibi bir skoru yakalayan Bolu Belediyespor maçın hakemleri durdurdu. Bu sete daha organize olarak daha iyi başlayan filenin sultanları rakiplerine üstünlük sağlamayı başarsalar da hakemleri geçmeyi başaramadılar. Hakem heyetinin verdiği taraflı kararlara itirazları sonucu antrenör Behçet Erdoğan ve takım kaptanları kırmızı kart görürken oyundan düşen yeşil-beyazlılar, Tie Break setini de 15-7 kaybetti. Maç sonu yaşanan olaylar ve hakem kararları maçı izleyen sporseverler tarafından büyük tepki gördü. 

1 PUANLA DÖNDÜK  

İzmir'e 2 puan için giden filenin sultanları maçı 3-2 kaybetmesine rağmen aldığı iki setle hanesine 1 puan yazdırmayı başardı.

HAFTAYA MAÇ 17 TEMMUZ SPOR SALONUNDA

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, 08 Aralık'ta Mehmet Erdem Marmara Akademi’yi konuk edecek. 17 Temmuz spor salonunda oynanacak karşılaşma saat 15.00'de başlayacak.