Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FENERBAHÇELİLER TOPUK YAYLASINDA BULUŞUYOR

FENERBAHÇELİLER TOPUK YAYLASINDA BULUŞUYOR
Topuk yaylasında kamp yapan Fenerbahçe için bölge dernekleri bir araya gelip A takımla birlikte ‘Fenerol kampanyası’ düzenleyip taraftarlara imza verip fotoğraf çektirecekler. 7 Temmuz Pazar günü Gerçekleşecek organizasyonda Bolu Fenerbahçeliler Derneği de etkin bir rol alacak.

Bolu Fenerbahçeliler Derneği, 7 Temmuz Pazar günü Topuk yaylasında kamp yapan Fenerbahçe futbol takımı ve teknik heyeti ile bölge derneklerinin de katılımıyla taraftarlarla birlikte ‘Fenerol kampanyası’ düzenleyip imza günü düzenleyecek.

Sadece bölge derneklerinin katılacağı etkinlikte taraftarlar gün boyu belirlenen alanda çeşitli etkinlikler yapacaklar. Sarı lacivertli futbolcuların ve teknik heyetinde hazır bulunacağı organizasyonda taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirip forma imzalatma imkanı olacak.

Fenerium ürünlerinin satışı için Fenerium tırı da Topuk Yaylasında olacak. ‘Fenerol kampanyası’ süresince satılan imzalı triko formaları da imzalatılabilecek.

Organizasyon  öğle yemeği sonrası 13:30 gibi başlayacak. Bolu Fenerbahçeliler Derneği  yaptığı kısa açıklamada; “Takımımız sezon öncesi moral ve kulübümüze  destek acısından önemli olan bu günde tüm Bolu da yaşayan Fenerbahçelileri bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.