Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BOLULULAR

FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BOLULULAR
Düzce’nin Akçakoca ilçesinden Sakarya’nın Kocaali ilçesine seyir halinde Fuat Karagöz idaresindeki 14 AAY 823 plakalı Peugeot marka otomobil karşı şeritten gelen Otobüs ile çarpıştı. Kazada 14 AAY 823 Plakalı araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

Çarpışmanın etkisi ile otobüs bariyerlere çarparken, otomobil sulama kanalına çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

ÖLEN 2 KİŞİ BOLULU!

Olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin kimlik bilgileri de belli oldu. Bolunun Gerede İlçesinden olduğu öğrenilen sürücü Fuat Karagöz'ün nakliye işi ile uğraştığı, Fikret Yaman'ın ise Gerede de tabakhanede çalıştığı öğrenildi. Trafik kazasında 14 AAY plakalı araçta hayatını kaybeden 3.kişi olan Semiha Mumcuoğlu Sakarya'nın karasu ilçesinden olduğu ve güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Trafik kazasında yaralanan biri ağır 11 kişi ise Düzce, Sakarya ve Zonguldak’ta ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından cesetler Akçakoca Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeni ile uzun süre trafiğe kapalı olan yol, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.