Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN KÜLTÜR MERKEZİNİN AYRINTILARI

FATİH METİN’DEN KÜLTÜR MERKEZİNİN AYRINTILARI
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, açıkladığı 30 mega proje arasında yer alan Kültür Merkezi’nin detaylarını açıkladı. Metin, “İçerisinde 24 saat açık kalacak büyük bir kütüphanesi olan, ücretsiz internet hizmeti verildiği, müzik dinletilerinin yapılabileceği ve tam 1500 kişilik dev bir konser salonunun da olduğu bir kültür merkezi. Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 7'den 77'ye Barış Manço konseri düzenlendi. Türk sanat tarihinin yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Barış Manço anısına Bolu Belediyesi Pop Müzik Topluluğu’nun verdiği konsere AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’de katıldı.

YOĞUN GEÇEN GÜNÜN STRESİNİ ATTI

Fatih Metin, seçim çalışmalarına ve siyasete kısa bir ara vererek geldiği konserde günün stresini attı. Unutulmaz Barış Manço şarkılarıyla güzel bir akşam geçiren Metin, 2 saat süren konserin ardından sahneye çıkarak Bolu Belediyesi Pop Müzik Topluluğu’nu tebrik etti.

Metin, daha sonra ise kısa bir konuşma yaparak Barış Manço’nun Türk sanat tarihinin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olduğunu dile getirdi. Manço’ya rahmet dileyen Metin, Pazar günü kamuoyuna duyurduğu “Gönüle Değen, Hayata Değer Projeler” arasında yer alan Kültür Merkezi’nin detaylarını da açıkladı.

KÜLTÜR MERKEZİ’NİN DETAYLARI

Metin, Boluluların merakla beklediği projeyle ilgili “Biliyorsunuz geçen pazar günü 5 yılda hangi projeleri hayata geçireceğiz onları açıkladık. Gönüle değen, hayata değer tam 30 projemiz var. Bu projelerimizden bir tanesi de Kültür Merkezi’dir. İçerisinde 24 saat açık kalacak büyük bir kütüphanesi olan, ücretsiz internet hizmeti verildiği, müzik dinletilerinin yapılabileceği ve tam bin 500 kişilik dev bir konser salonunun da olduğu bir kültür merkezi. Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.