Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN 11 MİLYONLUK İHALE MÜJDESİ

FATİH METİN’DEN 11 MİLYONLUK İHALE MÜJDESİ
Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’ya 11 Milyon TL’lik taşkın koruma tesisleri yapılacağını söyledi. Metin; “İlk büyük müjdemiz Çaygökpınar köyümüze 650 metre betonarme duvar, 2 adet tersip bendi ve 5 adet ıslah tesisi yapacağız. Mudurnu ilçemizin de Elmacık köyüne taşkın korumaya yönelik ıslah tesislerimizi yapıyoruz. Toplamda 11 milyonluk ihale müjdesi ile Bolumuza hizmete devam diyoruz.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu'nun 2055 yılına kadar içme suyu ihtiyacının karşılanması amacıyla hazırlanan Karadere Projesi'ne ilişkin incelemerde bulunma için Bolu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili de bilgi verdi.

“HİZMET ETME NOKTASINDA GAYRET İÇİNDEYİZ”

Bakan Yardımcısı Metin, Bolu’ya 11 Milyon TL’lik taşkın koruma tesisi yapılacağını ve ihalelerin de Kasım ayının sonuna kadar biteceğini duyurdu. Metin; “Hizmet etme noktasında gayret içindeyiz. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanımız, milletvekillerimiz ile Ankara’da bir araya geldik. Talepleri dinledik, anladık. İlk olarak şunu ifade edeyim zaman zaman ilimizde taşkınlar meydana geliyor. Bu taşkınlar da tarım arazilerine zarar veriyor. Bunun için taşkın koruma tesisleri yapıyoruz ve bu Bolumuzun da bu tesislere ihtiyacı var. İhtiyaçları giderme noktasında gayret sarf ediyoruz. İlk büyük müjdemiz Çaygökpınar köyümüze. Çaygökpınar’da 650 metre betonarme duvar, 2 adet tersip bendi ve 5 adet ıslah tesisi yapacağız. Bunların toplam değeri de 4 milyon 500 bin lira. Bir köyümüze 4 milyon 500 bin liralık tesis kazandırıyoruz. İhale tarihi de 21.11.2019 olarak belirlendi. Hayırlı uğurlu olsun. Mudurnu ilçemizin de Elmacık köyü var. Yine taşkın korumaya yönelik ıslah tesislerimizi yapıyoruz. İhale bedelimiz de 5 milyon 600 bin TL. Bunun da ihale tarihi 18.11.2019, hayırlı uğurlu olsun. Yine Yeniçağa ilçemizde de Kirenli deresinde taşkın koruma tesisimiz var. Değeri 11 Milyon TL. Onu da inşallah en kısa zamanda yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Toplamda 11 milyonluk ihale müjdesi ile Bolumuza hizmete devam diyoruz” ifadelerini kullandı.