Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN ADAYLIĞI İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

FATİH METİN ADAYLIĞI İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU
Geçtiğimiz hafta adaylığı netleşen fakat resmiyete kavuşmayan Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, ilk kez konuştu. Metin, Bolu Belediye Başkan Adaylığının kendisine tebliğ edildiğini belirterek, “Bolu’muza hayırlı olsun” dedi.

Geçtiğimiz hafta adaylığı netleşen fakat resmiyete kavuşmayan Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, ilk kez konuştu. Metin, Bolu Belediye Başkan Adaylığının kendisine tebliğ edildiğini belirterek, “Bolu’muza hayırlı olsun” dedi.

Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 14.00’te düzenlenecek olan törene davet edildiğini söyleyen Fatih Metin, “Adaylığım burada inşallah kesinlik kazanacak. Şimdiden tüm Bolu’muza hayırlı olsun, en kısa sürede Bolu’ya gelerek çalışmalara başlayacağım.” dedi.

AK Parti’nin bir neferi olarak kurulduğu günden bu yana ‘hizmet etme düsturu’ ile birçok kademede görev aldığını belirten Fatih Metin, “Şehrime önce Teşkilatlarda görev alarak, İl Başkanı olarak ve Milletvekili olarak hizmet ettim. Sonra Bakan Yardımcılığı görevlerinde ülkeme hizmet ettim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taşıdığı memleket sevgisini, hizmet aşkını benimseyerek bugüne kadar mesaimi harcadım. Bugün Allah nasip etti ve bana yeniden güzel şehrimde Bolu halkına hizmet edebilme kapısı açıldı. Bu nedenle çok gururluyum ve mutluyum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan da övgü dolu sözlerle bahseden Fatih Metin, “Belediye Başkanımız görev süresince Bolu’ya adeta çağ atlattı. Çok önemli projelere imza attı. Bu bir bayrak yarışıdır ve benim amacım Belediye Başkanımızın yukarılara çıkarttığı bayrağı daha da yukarı çıkartmaktır. Bunu Teşkilatlarımızla ve Bolu halkı ile kol kola girerek başaracağımıza inancım tam” dedi.

Fatih Metin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birçok il ile birlikte Bolu Belediye Başkan Adayı olarak ismini de açıklayacağını belirterek, “Çıktığımız bu yeni yolda Allah bizlerin yâr ve yardımcısı olsun” dedi.

Etiketler: fatih metin aday