Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"EZİLE EZİLE SEÇİM KAYBETTİLER"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan belediye meclis toplantısı şubat ayı 2. oturumunda AKP'li siyasileri çok sert eleştirdi.

Başkan Özcan geçtiğimiz gün gerçekleşen belediye meclis toplantısı şubat ayı 2. oturumunda AK partili siyasileri hedef aldı. Belediyenin partisi olmaz diyen Başkan Özcan "Bugüne kadar bir çok konuda eleştirilebilirim ama bir konuda eleştiriyi asla kabul etmem. Tanju Özcan partizanlık yapıyor. CHP'li belediye olmaz AKP'li belediye olmaz.Bugün milletvekiliniz CHP'li belediye diye açıklama yapmış. İşte bunları söyleye söyleye seçimi kaybettiniz. Tayyip Erdoğan'ın yüzde 60'ın üzerinde oy aldığı yerde ezile ezile seçim kaybettiniz, bu zihniyetten dolayı.Üzülerek söylüyorum siyaseten darma dağın durumdasınız.İlk kez seçim kaybetmenin ıstırabını yaşıyorlar."ifadesinde bulundu.

"GÜNEY ÇEVRE YOLU BEN BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUM SÜRECE DEVAM ETMEYECEK"

Tanju Özcan AKP'li vekillerin "Güney çevre yolu köpürtülüyor" cümlesini de es geçmedi. Özcan" Güney çevre yolu köpürtülüyor ne demek? Ben seçimlerden önce güney çevre yolu ile ilgili fikrimi seçimden önce çıkıp mertçe söyledim.Ben bu yolun Bolu'nun geleceği için zararlı olduğunu düşünüyorum dedim. Bunu söyleyerek Bolu halkından oy istedim.Asla kıvırmadım bakarız, ederiz demedim.Net bir şekilde fikrimin arkasında durdum. Allah'ınızı seversiniz bir milletvekili çıkıp D-100 Karayolu ile çevre yolunu nasıl kıyaslar ,önce bir koduna baksın.Ben belediye başkanı olduğum sürece güney çevre yolu meselesi devam etmeyecek açık olarak söylüyorum" dedi.