Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EVİNİN KAPISINDA KANLI EL İZLERİNE RASTLANDI

EVİNİN KAPISINDA KANLI EL İZLERİNE RASTLANDI
Apartmanların arasındaki boş arazide çöp biriktiren yaşlı kadın, kurban edilen hayvanlardan topladığı sakatatları da alanda biriktirmeye başlayınca, vatandaşlar tarafından ekiplere bildirildi. Ekipler çöpleri toplarken, yaşlı kadın çöpleri artırmamak için ekiplere engel oldu. Öte yandan, yaşlı kadının oturduğu evin kapısında kanlı el izlerine rastlanması akıllarda soru işaretleri bıraktı.


Haber: Oğuzhan Eke - Aslı Akış

Aktaş Mahallesi, Akıncı Sokak'ta tek başına yaşayan Zehra B. uzun süredir, 3 tekerleklekli motoruyla şehrin farklı noktalarında topladığı çöpleri apartmanların arasındaki boş arazide biriktirdi. Çevredeki vatandaşların itirazlarına rağmen çöp istifçiliğine devam eden yaşlı kadın, son topladıklarıyla pes dedirtti.

Sakatat biriktirdi

Abisinin evinde yaşanan Zehra B., Kurban Bayramı vesilesiyle kesilen hayvanlardan artan mide, işkembe, kemik gibi sakatatları da boş arazide toplamaya başladı. Aynı atıkların kadının yaşadığı apartmanın girişinde olduğu da görüldü. Uzun süreler güneş altında kalan et parçalarının kokmasıyla beraber, çevrede oturan vatandaşlar tarafından Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.

Ekiplere engel oldu

İhbar üzerine bölgeye gelen Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptıktan sonra, sağlık tehditi oluşturan  çöplerin bir an önce bertaraf edilmesi gerektiğini tespit ederek çöp toplama çalışmalarına başladı. Bu sırada ekipler çöpleri toplayan kadını da tespit ederek bölgeye getirdi. Çöpler toplanırken istifçi kadın ekiplere engel olmaya çalıştı. Yaşlı kadın kullanılmaz durumdaki birçok eşyayı ve çürümüş yiyeceğe,"Ben onu kullanırım", " Ondan turşu yapacağım" tarzında bahanelerle sahip çıktı. Ekipler ise kadına ihtiyaçlarının gerekirse belediye tarafından karşılanabileceğini belirterek, sağlık sorunu yarattığı gerekçesiyle temizliğe devam etti.

Kanlı el izleri tespit edildi

Öte yandan yaşlı kadının evinin kapısında ve komşusunun kapısında, özellikle yapıldığı fark edilen, kanlı el izlerine rastlandı. Kapıların tam ortasına bir işaret gibi yapılan kanlı el izlerinin amacı öğrenilemedi.

Evinde de arama yapılması bekleniyor

İstifçi kadının evinin balkonunda da birçok eşya olduğu görüldü. Valilikten izin çıkması durumunda ev içerisinde de inceleme yapılacağı öğrenildi. Ayrıca çevredeki vatandaşlar apartmanın deposunda da birçok çer-çöp olduğunu dile getirdi.
Etiketler: bolu haberler