Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EVİMİZDE ‘ATEŞ’ EDİYORUZ

EVİMİZDE ‘ATEŞ’ EDİYORUZ
Boluspor U17 takımının iç sahada bileği bükülmüyor. Elit U17 liginde iç sahada bileği bükülmeyen Boluspor U17 takımı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. İç sahada oynadığı 7 karşılaşmayı da kazanan Fatih Ateş hocanın öğrencileri 6 haftadır da mağlubiyet yüzü görmedi. Cİ GROUP Buca takımını 2-1 ile geçmeyi başardı. Puanını 26 yapıp haftayı mutlu kapadı.


Boluspor U17 takımı sahasında İzmir temsilcisi Cİ GROUP Buca takımını konuk etti. İç sahada oynadığı karşılaşmalarda bileği bükülmeyen 6 haftadır kaybetmeyen Fatih Ateş hocanın takımı U17 Cİ GROUP Buca takımıyla kıyasıya bir mücadele etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan kırmızı beyazlılar, maçın hemen başlarında gol için Cİ GROUP Buca kalesine arka arkaya ataklar geliştirdi. İstediği gole de Diyar Kaba ile kavuştu. Kaba, sol çaprazdan sağ ayak dışı ile şık bir gol atarak maçta 1-0 öne geçti.

Golden sonra oyunun tamamen hakimi olan Boluspor U17 takımı ilk yarı biterken de ikinci golü buldu. Kazanılan serbest atışta çalışılmış bir organizasyonla golü bulan temsilcimiz Taha Oruç’un attığı frikik golüyle skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıda 2-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyundaki skor avantajını iyi değerlendiren Boluspor U17 takımı maçın son bölümlerinde kalesinde golü görse de karşılaşmayı kazanmayı bildi.