Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE FATİH METİN’DEN MÜJDE: “TOKİ BAŞVURULARI BAŞLADI”

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE FATİH METİN’DEN MÜJDE: “TOKİ BAŞVURULARI BAŞLADI”
Ev sahibi olmak isteyen Bolululara müjdeli haber geldi. Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği toplu konut (TOKİ) başvurularının başladığını duyurdu.


Metin, “45 günlük süre var. Toplu konut ihtiyacı olan vatandaşlarımızın başvurularını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’müz alıyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın müracaatlarını bekliyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Sağlık Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak sosyal konutlar için talep toplama süreci başladığını bildirdi.

Metin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 50 bin konut müjdesini hatırlatarak, “Sayın cumhurbaşkanımızın toplu konutla alakalı bir açıklaması oldu. Ülke genelinde 50 bin konut yapılacak. Bolu’da da yapılacak. Daha önce bunun ilanını yapmıştık. 45 günlük süre var. Toplu konut ihtiyacı olan vatandaşlarımızın başvurularını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’müz alıyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın müracaatlarını bekliyoruz” dedi. Metin ayrıca, dar gelirli aileler için ayrı bir projelerinin daha olduğundan da bahsederek, “Belediye olarak önümüzdeki dönem dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik sosyal konut projemizde var ayrıyeten. Bolulu müteahhitlerimizle yapacağımız bu projeyi de birleştirerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.