Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENDAR GELİRLİ AİLELERE BAŞKAN ÖZCAN’DAN BÜYÜK MÜJDE

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENDAR GELİRLİ AİLELERE BAŞKAN ÖZCAN’DAN BÜYÜK MÜJDE
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaştı. Özcan; “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul. İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Bolu Belediye Meclisi’nin Kasım ayı 2. Oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan dar gelirli aileleri ailelerin yüzünü güldürecek çok önemli bir müjde geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gerçekleşen meclis toplantısında ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelerin hayalini gerçeğe dönüştürmek için Dağkent’ten 26 dönüm arazi satın aldıklarını duyurdu.

“SOSYAL PROJEMİZİ BURADA HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

13 milyon TL’ye satın alınan arazinin tapusunu meclis üyeleri ve Bolu kamuoyu ile paylaşan Özcan, “Gündemin 2. maddesine geçmeden önce sizinle ve Bolu halkıyla bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Arkadaşlar burası Dağkent’in önündeki 26 dönümlük alan. Bir gayrimenkul almak istediğimizi söylemiştik. Burayı 13 milyon TL peşin para karşılığında bugün satın aldık. Tapusunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Burası çok kıymetli bir alan. Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

“BÜYÜK BİR KAZANIM OLDU”        

Arazinin satın alınmasıyla Bolu Belediyesi’nin önemli bir kazanım elde etiğini vurgulayan Özcan, sosyal projenin ayrıntılarından da bahsederek, “Bolu Belediyesi açısından büyük bir kazanım oldu. Biliyorsunuz TOKİ Bolu’da bir konut yapmak istedi ve 355 konut için tam 12 bin 500 başvuru oldu. Gerçekten dar gelirli vatandaşlarımızın başını sokabilecekleri, evim diyebilecekleri konutlara ihtiyaç var. Bu talepler bunu gösteriyor. Biz burayı ticaret yapalım diye almadık, bu projeyi hayata geçirelim diye aldık. Bununla ilgili önümüzdeki süreçte imar komisyonumuz buranın vasfı, cinsi, emsali ile ilgili gerekli girişimleri bulunur muhakkak. Ben Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun diyorum. KİPTAŞ ile bir dizi görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Belki KİPTAŞ heyeti gelip bakacak. Başarabilirsek Bolumuz için güzel olur. Bu konuda da adımlarımızı şeffaf atacağız. Hangi aşamaya geldiysek meclisimizi bilgilendirerek yolumuza devam etmek istiyoruz.”  diye konuştu.


Etiketler: bolu haberler