Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EsMyWorld Bolu'da bir ilke imza attı

EsMyWorld Bolu'da bir ilke imza attı
Bolu'da güzellik, bakım denilince akla ilk gelen merkezlerden biri olan EsMyWorld , bir çok güzellik merkezinden farklı olarak engelli vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.


Haber: S.Sevgül Kaba

EsMyWorld  Türkiye'de 13 tane şehirden fazla şubesi olan , kaliteli hizmet veren bir güzellik merkezinin olmasının yanı sıra engelli vatandaşlara ücretsiz hizmet vermektedir. Fikrin sahibi  Eren Sayan EsMyWorld ile bir yıldır engelli vatandaşlara bu ücretsiz  hizmeti sunmaktadır. EsMyWorld'de bu hizmetten yararlanan engelli bir birey olan Emine hanım   Bolu'da başka bir güzellik merkezinde böyle bir hizmet göremediğini belirterek" Diğer güzellik merkezlerinin ücretleri çok yüksek. Bir arkadaşım vasıtasıyla burayı keşfettim. Bolu'da bu şekilde biz engelliler için kaliteli ve duyarlı bir şekilde hizmet veren yer görmedim. Çok hassas ve özenli bir şekilde davranıyorlar. Bolu'da diğer güzellik merkezlerinden farklarını göstererek biz engellilere bu  şekilde bir hizmet verdikleri için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bu hizmetle ilgili bilgi veren Bolu EsMyWorld'de güzellik uzmanı Gülten Görgülü" Bu fikir EsMyWorld'ün sahibi Eren Sayan'dan  çıkarak tam bir yıldır engelli vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.Maddi ve sosyal açıdan hayatları zor olan bu arkadaşlarımıza yardımcı olmak  biz EsMyWorld ailesini çok mutlu ediyor. Lazer tedavisin yanında kendilerini daha mutlu hissetsinler diye başka tedavilerde uyguluyoruz. Bizim amacımız para kazanmak değil. Bolu'da ilk olarak EsMyWorld Güzellik Merkezinin bunu gerçekleştirmesi bizler için gurur verici"dedi.