Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ERKEK KUAFÖRÜNDE PANDEMİ SONRASI İLK BAYRAM YOĞUNLUĞU

ERKEK KUAFÖRÜNDE PANDEMİ SONRASI İLK BAYRAM YOĞUNLUĞU
Pandemi nedeniyle kapalı kapan ve bayram heyecanını buruk yaşayan erkek kuaförlerinde, kurulların gevşetilmesiyle beraber bayram yoğunluğu başladı.

Bolu’da faaliyet gösteren erkek kuaförlerinde bayram öncesinde yoğunluk yaşanmaya başladı. Pandemiden dolayı bayram mesaisi yapamayan erkek kuaförleri ilk kez bayram mesaisine başladı. More Than Barber da bu yoğunluğu yaşayan işyerlerinden.

 “HER ZAMAN RANDEVU İLE ÇALIŞIYORUZ”

Bayram yoğunluğundan dolayı gece 1’e kadar mesai yaptıklarını belirten More Than Barber Salonu işletmecisi Hüseyin Tayşi, “Her zaman randevu ile çalışıyoruz. Özellikle pandemi de randevu bütün berberlerde daha çok başladı. Randevusuz neredeyse kimse çalışmıyor artık. Bayramdan önce saat 8’den akşam 9’a kadar çalışıyorduk. Bayram yoğunluğundan dolayı 4 gün önce arife günü dahil gece 1’e kadar mesaimiz devam ediyor. Bayram yoğunluğundan dolayı da insanlarımızın bizi daha çok iş potansiyelinde sıkmaması için daha erken rezervasyonlarını almalarını dilerim. Hem tıraşları güzel olsun, hem biz daha güzel çalışalım. Bayramımız güzel bir şekilde geçsin” İfadelerini kullandı.

“İLK DEFA BAYRAM MESAİMİZ VAR”

Pandemiden dolayı bayram mesaisi yapamadıklarını ve pandemi de ilk kez bayram mesaisi yaptıklarını söyleyen Tayşi, “Geçen bayramda pandemiden dolayı biz 17 gün kapalıydık. Ondan önceki bayramda da kapalıydık. Pandemi bittikten sonra ilk defa bayram mesaimiz var. Tabi insanlarda tedirginlikte var. Maske ne kadar kalksa da insanlar Hijyen olsun, insanlarla çok sıkı ortamlarda olmamak için insanlarda yine tedirginlik devam ediyor. Biz hijyenimizi üst safhada tuttuğumuz için müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için tek kullanımlık havlularımız var. Hiçbir şekilde hijyenden yana sıkıntımız yok. Tabi ki insanlarda pandemiden dolayı bir çekimserlik var ama bu her yerde var. Bu sadece berberlerle alakalı değil. Bütün esnaflarımızla alakalı var. Şimdiden tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlarız. Pandemisiz güzel bir daha nice bayramlar dileriz. Yolculuk yapacak, tatile gidecek vatandaşlarımıza emniyet kemerlerini takarak güzel ve hoş bir yolculuk dileriz. Güzel kalın, mutlu kalın, esin kalın” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler