Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Erenler Mobilya trend ürünlerini sizlerle buluşturuyor

Erenler Mobilya trend ürünlerini sizlerle buluşturuyor
Bolu'da yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Erenler Mobilya trend ürünlerini sizlerle buluşturuyor. 2021 yılının trend mobilya ürünleri hakkında konuşan Erenler Mobilya'nın işletmecisi Ayhan Eren , " Geçen sene mobilya da müşterilerin tercihi avangart modeller oldu. Bu sene biraz daha spor ve klasik tarzı modellere bir talep var. İnsanlar artık evlerde dolu dolu mobilya görmek istemiyor, daha çok minimal ürünleri tercih ediyorlar. Bizde müşterilerimizin bu taleplerine kulak verip mağazamızdaki ürünleri isteklerine göre çeşitlendiriyoruz." dedi.


Haber: S.Sevgül Kaba

Erenler Mobilya'nın işletmecisi Ayhan Eren, Bolu'da belirli bir müşteri portföyüne sahip olduklarını belirterek" Biz yaklaşık 30 yıldır bolu halkına hizmet etmekteyiz. Ayrıca İstanbul'da , Düzce'de toplamda 7 mağazamız var. Özellikle biz Bolu'da belli bir müşteri portföyüne sahibiz. Bizde müşteri portföyümüze uygun ürünleri mağazamızda bulundurmaktayız" dedi. 

 Ayhan Eren, pandemi sürecinde mobilya sektörü hakkında değerlendirmede bulundu. Ayhan Eren, pandemi  sürecinde mobilya sektöründe eklendiğini belirterek"  Pandemi bizim sektörü haliyle etkiledi. Hafta sonlarının kapalı olması satışlarımıza olumsuz etkisi oldu. Cumartesi günün açılması bile bizi biraz  rahatlattı . Cumartesi günün açık olmasıyla müşteri kendini gösterdi. Özellikle 1 temmuz sonrası için beklentilerimiz yüksek. 1 Temmuz sonrası düğün sezonun açılmasıyla biraz daha bizim için rahatlama olacaktır. " ifadesinde bulundu. 

DÜĞÜN PAKETLERİMİZDE KAMPANYA VAR

Ayhan Eren, düğün paketlerinde kampanya uygulayarak müşterilerine kolaylık sağladıklarını söyledi. Ayhan Eren" Düğün paketlerimizde şuan bir kampanya var. Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımında 12 Bin 680 TL'lik bir paketimiz ve beyaz eşya paketimiz var çamaşır makinası, bulaşık makinası , buzdolabı ve Televizyon ürünlerinde fiyat 8 Bin 690 TL. Biz bu fiyatlarda müşterilerinin bütçesine göre bir ödeme planı imkanı sunuyoruz. " dedi.