Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ERDOĞAN’DAN TEŞKİLATA ‘MORAL’ TALİMATI

ERDOĞAN’DAN TEŞKİLATA ‘MORAL’ TALİMATI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs tedbirleri kapsamında AK Parti Genişletişmiş İl Başkanları Toplantısını online gerçekleştirdi. Video konferans yoluyla AK Parti İl Başkanlarına seslenen Erdoğan il başkanlarına yüksek motivasyonla çalışma talimatı verdi


Video konferansta AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’da hazır bulundu.

HABER: Aslı Akış

Koronavirüs salgını sebebiyle her ay Ankara’da yapılan AK Parti Genişletişmiş İl Başkanları Toplantısı bu kez video konferans sistemi ile gerçekleştirildi. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ında içinde bulunduğu il başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile online olarak il binasında görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, il başkanlarına koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler, ertelenen kongreler ve siyasi gündemle alakalı açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 vilayetin tamamında AK Parti olarak ulaşmadıkları ve gönlünü kazanmadıkları tek bir vatandaş kalmayana kadar kendilerine durmanın, dinlenmenin haram olduğunu ifade etti.

“SİZLERE ÇOK BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

İl başkanlarının, kendi şehirlerinde bu hedefi gerçekleştirmek için yürüttükleri mücadelenin serdarları olduğunu belirten Erdoğan, “İl başkanı ne kadar iyi çalışır, ne kadar gayretli ve becerikli olursa teşkilatlar da o derece şevkle bu hedeflere sarılır. Bunun için sizlere çok büyük görevler düşüyor. İnşallah 7. olağan sürecimizi, kongre süreci olarak söylüyorum, bu doğrultuda kendimizi ve enerjimizi yenilemenin, milletimizle daha sıkı bağlar kurmanın vesilesi haline dönüştüreceğiz. Kovid-19 hastalığı sebebiyle ara verdiğimiz ilçe kongrelerimize tehdit ortadan kalkar kalmaz yeniden başlayacağız. Kongre sürecimizi yetiştirebilirsek belirlediğimiz takvim dahilinde yürütür, yetişmeyecek olursa biraz öteleyebiliriz. Gelişmelere göre bunun kararını birlikte veririz. Önemli olan il teşkilatlarımızın, ilçeleri, varsa beldeli, mahalle ve köy temsilcileri, sandık müşahitleri, tüm üyeleriyle birlikte, tüm kadroyla ve en yüksek motivasyonla çalışmaya devam etmesidir."

“KONGRELER TEKRAR ERTELENEBİLİR”

Kongre takvimiyle alakalı il başkanlarına bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Koronavirüs tehdidi ortadan kalkar kalkmaz kongre sürecimizi yeniden başlatacağız. Eğer bunu belirlediğimiz takvime yetiştirebilirsek kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Ancak bu süreç uzarsa tarihleri biraz daha erteleyebiliriz. Buna beraber karar vereceğiz. Mahalle teşkilatından il teşkilatına kadar herkesin en yüksek motivasyonla çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Vatandaş beklemeden biz onlara gitmeli gerçek bir dost olduğumuzu göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.