Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ERBAKAN’DAN ‘ERKEN SEÇİM’ YORUMU

ERBAKAN’DAN ‘ERKEN SEÇİM’ YORUMU
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bolu’da esnaf ziyaretlerinin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Türkiye’de erken seçim yapılması ile ilgili görüşlerini bildiren Erbakan, yeni ekonomi programı açıklandı. Önümüzdeki 4 sene de “150 milyar dolar ilave borç alacağım” diyor hükümet. Bu felaket gidişatın durdurulması için bir an evvel erken seçim olmasını fayda görüyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir takım ziyaretlerde bulunmak için geldiği Bolu’da yaptığı açıklamada, Türkiye ekonomisinin kötüye gittiğini ifade ederek bir an önce erken seçim yapılması gerektiğini belirtti.

“BİR AN EVVEL ERKEN SEÇİM OLMASINDA FAYDA GÖRÜYORUZ”

Hükümetin açıkladığı yeni ekonomi programı ile vatandaşın ekonomik krizden daha çok etkileneceğinin altının çizen Erbakan, “Seçime de en güçlü bir şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Erken seçim ne kadar erken olursa o kadar iyi olur noktasına doğru geldik. Çünkü yeni ekonomi programı açıklandı. Önümüzdeki 4 sene de “150 milyar dolar ilave borç alacağım” diyor hükümet. Önümüzdeki 4 senede “100 milyar dolar daha faiz ödeyeceğim” diyor. Dolayısıyla her geçen gün her geçen ay zarar yazıyor. Bir an evvel gelip bu borç ve faiz ekonomisini ıslah etmek, üretim, ihracat ve istihdam ekonomisine geçmek lazım. Önümüzdeki 4 senede hükümetin açıkladığı 150 milyar dolar yeni borçlanma ve 100 milyar dolar faiz ödemesi kimin cebinden çıkacak? 83 milyonun cebinden çıkacak. Zamla, vergiyle, harçla, kesintiyle, hayat pahalılığıyla gelecek. Sonuçta bu 83 milyonun cebinden çıkacak. Bu felaket gidişatın durdurulması için bir an evvel erken seçim olmasını fayda görüyoruz” ifadelerini kullandı.