Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ENGELSİZ SPORA EMİNEVİM’DEN DEV DESTEK

ENGELSİZ SPORA EMİNEVİM’DEN DEV DESTEK
Türkiye’ye yüzlerce madalya kazandıran ve büyük bir gurur yaşatan down sendromlu, otizmli, zihinsel engelli özel sporculara Eminevim sponsor oluyor. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında yapılan dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanacak.

Tasarrufa dayalı faizsiz Elbirliği Sistemi’nin öncüsü Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na (TÖSSFED) ana sponsor oluyor. 15 branşta 527 spor kulübü ve 30 bini aşkın sporcuyu temsil eden Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile varılan sponsorluk anlaşması kapsamında, ülkemizde bulunan down sendromlu, otizmli, zihinsel engelli sporcular 2020 yılı boyunca Avrupa ve dünya şampiyonalarına Eminevim desteğiyle hazırlanacak.

3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü kapsamında duyurulan anlaşmayla TÖSSFED Futbol Süper Ligi “Eminevim Futbol Süper Ligi” adını alacak. Milli Takımların seremoni eşofmanlarında, yurt içi müsabaka ve şampiyonalarda Eminevim logosuna yer verilecek.

Bolulu iş insanı Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve TÖSSFED Başkanı Birol Aydın’ın bir araya gelerek 2020 yılı için sponsorluğun diğer detaylarını anlatacağı ve anlaşmayı imzalayacağı törenin, katılımı beklenen T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılması planlanıyor.