Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EN ÇOK OYUNDA KALAN OYUNCU OLDU

EN ÇOK OYUNDA KALAN OYUNCU OLDU
Deneyimli kaleci performansıyla öne çıktı. Çağlar Şahin Akbaba, bu sezon Boluspor formasını tüm karşılaşmalarda giyerek 1620 dakika saha kalma başarısı gösterdi. Tecrübeli eldiven, kırmızı beyazlı ekibimizin kazandığı 30 puana büyük bir katkı sağladı.

Spor Toto 1. lig de ilk devre sona erken, 19 haftanın sonunda en çok formayı giyen kaleci Çağlar Şahin Akbaba oldu. Deneyimli kaleciyi Hakan Bilgiç ve Landel takip etti.

Çağlar Şahin Akbaba, Boluspor forması ile 1620 dakika sahada kalırken, 18 karşılaşmanın tamamında kalede yer aldı. Kalesini güvenle koruyan tecrübeli eldiven kaleciliğinin yanı sıra oyuna verdiği katkı ile maçlarda öne çıktı.

Spor Toto 1 lig de 19 haftanın ardından kalesini bırakmazken deneyimli kaleciyi sağ bekte Hakan Bilgiç takip etti. Lig deki tüm maçlarda oynayan bir diğer oyuncu Hakan Bilgiç 1619 dakika sahada kalırken, 19 haftanın sonunda rakip filelere bir gol gönderdi. Landel’de bu iki oyuncuyu takip edip 18 karşılaşmanın sonunda 1527 dakika sahada kalıp 3 gol ve 2 asistle devreyi kapatan oyuncu oldu. 

Etiketler: bolu haberler