Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ FATİH METİN’DEN GÖRÜYORUZ”

“EN BÜYÜK DESTEĞİ FATİH METİN’DEN GÖRÜYORUZ”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, korona virüs salgını sürecinde en büyük desteği Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’den gördüklerini vurgulayarak kendisine teşekkür etti. Doğanay; “sürecin başladığı günden bu ana kadar gerek gıda yardımı gerekse farklı aşamalarda bizlere en büyük desteği Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin veriyor. Allah ondan razı olsun, emeklerini zayi, etmesin” dedi.

Haber: Aslı Akış

Koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının daha güvenli bir ortamda numune alabilmesi için geçtiğimiz günlerde Bolu Barosu eski Başkanı Ferit Atalay ile birlikte Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne ‘numune alma kabinleri’ bağışlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, sağlık personelinin ihtiyaçlarının da karşılanması noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

“VATANDAŞ OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Doğanay; “Elimizden geldiği kadarıyla bireysel olarak yapabildiklerimizi yapmaya çalışıyoruz. Özellikle hastanelerde çalışan personelin devlet tabi ki tüm ihtiyaçlarını karşılıyor, yardımcı oluyor. Sağlık il müdürlüğümüzün öncülüğünde de bunlar yapılıyor ama bizim de vatandaş olarak elimizden gelenler noktasında yapabileceklerimiz var. Bir video izlemiştik o videodan yola çıkaraktan önceki dönem Baro Başkanı Ferit Atalay ile birlikte kabin yaptırma gereği hissettik. İnşallah orada çalışan görev yapanlara bir nebze olsun faydası olur. Yine orada çalışan personelin temel gıda ihtiyacını karşılamak adına sağlık il müdürlüğümüz ile bir teslimat yaptım” şeklinde konuştu.

“FATİH METİN CİDDİ DESTEK VERİYOR”

Nurettin Doğanay, korona virüs ile mücadelede Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’den en büyük desteği gördüklerinin altını çizerek, Bolulular ve şahsı adına teşekkür etti. Doğanay; Bu süreçte özellikle belirtmek isterim sürecin başladığı günden bu ana kadar geldiğimiz noktada gerek gıda yardımı gerekse farklı aşamalarda bizlere en büyük desteği verenlerden bir tanesi de Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız sayın Fatih Metin. Bu konuda çok ciddi anlamda destek veriyor. Allah ondan razı olsun, emeklerini zayi, etmesin. Buradan kendisine Bolulu hemşerilerim, şahsım ve Ak Parti teşkilatları adına teşekkür ediyorum. Çünkü en büyük desteği teşkilat olarak da ondan görüyoruz göremeye de devam ediyoruz. Allah yokluğunu göstermesin. Bizden olsun yeter ki orada birisi ki muhakkak bize bir faydası oluyor.” ifadelerini kullandı.