Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EMRE BELÖZOĞLU BOLU’DA

EMRE BELÖZOĞLU BOLU’DA
Türk Futbolunun yıldız oyuncularından Başakşehirli Emre Belözoğlu liglerin devre arasına girmesi sebebiyle ailesiyle birlikte Kartalkaya’ya geldi.


Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

İlk yarıyı zirveden bitiren Başakşehir’in takım kaptanı Emre Belözoğlu’nun tatilde rotası Bolu Kartalkaya oldu. Belözoğlu, Başakşehir’in ilk yarı performansını, Fenebahçe’yi, sarı lacivertliler de kadro dışı kalan Volkan Demirel’in yanı sıra Boluspor’un son durumunu değerlendirdi.

“Gönlümden geçen Boluspor’u süper ligde görmek”

Boluspor’un sezona çok iyi başladığını ve süper ligde görmek istediğini aktaran Başakşehir’in takım kaptanı Emre Belözoğlu; “Boluspor’u ben süper ligde görmek istiyorum. Çünkü Bolu’ya yıllardır yatırım yapılmaya çalışılıyor. İyi oyuncular geliyor. Her zamanda play-off’u kovalamaya çalıştı son dönemlerde. Bu sene lige başladı aslında. Benim gönlümden geçen Boluspor’u süper ligde görmek” ifadelerini kullandı.

“Bolu’yu seviyoruz”

Bolu’yu çok sevdiğini ifade eden Belözoğlu; “Bolu’yu seviyoruz. Bolu insanı gerçekten çok cana yakın. Yemekleri de çok meşhur. Bizde geçerken bir gözleme yiyelim istedik. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

 “Çok ciddi bir avantaj olduğunu düşünüyorum”

İlk devrenin sonunda 6 puanlık farkın önemli olduğunu söyleyen yıldız futbolcu; “Amacımız sezon sonunda lider olarak bitirebilmek. 6 puanlık bir avantajımız var. 3 puanlık sistemde çok büyük bir fark görünmese de, ligde çok ciddi bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Yine de bizler ilk yarıdan daha iyi hazırlanıp, ikinci yarıda sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Tabii ki kolay olmayacak. Ligimiz zor bir lig. Biz elimizden geldiğince sezonun ikinci yarısının ilk yarıdan daha iyi geçirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe’nin gönlümdeki yeri her zaman ayrıdır”

Fenerbahçe’nin gönlünde yerinin çok farklı olduğunun altını çizen Emre Belözoğlu; “Ben bunu hiçbir zaman gizlemedim. Tabii ki Fenerbahçe’nin gönlümdeki yeri her zaman ayrıdır. Orada çok güzel zamanlarım geçti. Sıkıntılı zamanları da beraber yaşadık. Kader birlikteliği yaptık. Camianın içinde sağ olsunlar ayrı bir ilgileri oldu. Taraftar her zaman sahip çıktı” dedi.

“Allah nasip ederse bir gün Fenerbahçe ile yollarımız kesişir”

Fenerbahçe’nin son dönemde bulunduğu durumdan her Fenerbahçeli gibi kendisinin de rahatsızlık duyduğunu ifade eden Belözoğlu; “Allah nasip ederse bir gün Fenerbahçe ile yollarımız kesişir, ben Fenerbahçeliliğimi hiçbir yerde gizlemedim, saklamadım. Fenerbahçe’nin şu andaki konumundan, durumundan her Fenerbahçeli gibi bende rahatsızım. Ne kadar profesyonel futbolcu olursam olayım. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor bunlar ülkemizin en büyük dinamikleri onlarsız bu lig, onlarsız bu heyecan olmaz. Fenerbahçe’nin bu durumu başta bütün Fenerbahçe taraftarını, camiasını rahatsız ettiği gibi bir Fenerbahçeli olarak beni de rahatsız ediyor. Fenerbahçe’de bu sıkıntılı süreci çabucak atlatır” dedi.

“Sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz”

Ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini ifade eden Emre Belözğlu; “Şuanda Başakşehir’in futbolcusuyum. Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve hocamız Abdullah Avcı ile burada beraberliğimiz var. Ağabey-kardeş ilişkimiz var. Kulübü elimizden geldiğince bir yere taşımaya çalışıyoruz. Bende sezon sonuna kadar pay sahibi olmak istiyorum. Tamamen Başakşehir’in başarısına odaklanmış durumdayım. İnşallah biz şampiyon oluruz” şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe’de birlikte kader birlikteliği yaptık”

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel hakkında da görüşlerini bildiren Başakşehir’in takım kaptanı Emre Belözoğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Volkan benim takım arkadaşım. Fenerbahçe’de birlikte kader birlikteliği yaptık. Çok iyi Fenerbahçelidir. 3 Temmuz’da camianın o dönemde yaşamış olduğu sıkıntılarda nasıl ayakta durduğunu, dik durduğunu biliyorum. Aykut hoca ile birlikte çok büyük irade ortaya koymuşlardı. Elimizden geldiğince bizde yardımcı olmaya çalışmıştık. Ama kendiyle yaşamış olduğu sıkıntılarla alakalı ben kulübün içinde değilim. Fenerbahçe Kulübü’nün almış olduğu bir karar var. Benim dışarıdan bir şey söylemem doğru olmaz. Ama Volkan benim çok sevdiğim, değer verdiğim bir arkadaşım.”