Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“EMEK VEREN, ÜRETEN HERKES BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

“EMEK VEREN, ÜRETEN HERKES BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile birlikte İsmet Paşa caddesindeki esnafları ziyaret etti. Cadde esnafına covid-19 salgını sürecinde fedakarca çalışan esnafa hayırlı işler diledi.


Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Karamanlı Mahallesi ve İsmet Paşa caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyarette bulunarak istek ve taleplerini dinledi, sohbet etti. Esnaf ziyaretlerini önemsediklerini de belirten Doğanay esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendiler için önem arz ettiğinin de altını çizdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, esnaf ziyaretleri sırasında sosyal mesafe kurallarını hatırlatarak maske kullanımı ve hijyen konusunda tedbirli davranılması gerektiğini de dile getirdi.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da Doğanay’a teşekkür etti.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nurettin Doğanay, “Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak ile birlikte Karamanlı Mahallesi esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, talep ve önerileri dinledik.  Özellikle pandemi süresince fedakârlıkla çalışan esnafımızın teşekkür etmek istiyorum. Emek veren, üreten herkes bizim için çok değerli. Rabbim çarşımızın, pazarımızın bereketini artırsın” ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler: bolu haberler