Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ELAZIĞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ELAZIĞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Bolu Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği geleneksel 16. iftar yemeği çok sayıda Elazığlının katılımıyla gerçekleşti.

Bolu Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği geleneksel iftar buluşmasında konuşma yapan dernek başkanı Muhammet Dursun 

“Değerli hemşehrilerimiz;

Bu yıl 16.sını  düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale gelmiş olan iftar yemeğimize hoş geldiniz. Bu yemeğe katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür eder minnettarlığımızı bildiririz.


Ramazan berekettir, birliktir. Bizler de bu ayın tadını, bize getirdiklerini Elazığlılık kültürümüzün de harmanıyla, bir araya gelerek tatmayı hedefledik.


Memleket olgusu, insanın doğduğu yer değil de doyduğu yer diye tanımlanır genelde. Bizler Elazığlı olarak doyduğumuz yerde kendi kültürümüzü etrafımızdakilerle paylaşarak güzel Bolu'da Ve Bolu insanı ile yaşamayı hedeflemişizdir.


Elazığ insanı ülkemizde kendine has özellikleriyle her zaman sevilen insanların içinde olmuştur. Bu durumun en büyük etken Elazığ kültürüdür.


Bolu Elazığlılar derneğimiz 2007'de kurulmuş bir dernek olup esas amacı Elazığ kültürünü diğer etmenlerle birleştirerek yaşatmaktır.

 

Değerli hemşehrilerim mübarek Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz eder dernek yönetim olarak saygılarımızı sunarız.”dedi.