Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Efsane indirimlere hazır olun!

Efsane indirimlere hazır olun!
Yamaner Kuyumculuk ‘EFSANE İNDİRİM GÜNLERİ’ 12 Ekim’de Yukarı Çarşı ve Cadde mağazalarında başlıyor.


Birçok üründe maliyetine hatta bazı ürünlerde zararına yapılacak olan satışlar, Yamaner Kuyumculuk’un, Yukarı Çarşı ve Cadde mağazalarında 5 gün boyunca efsane fiyatlarla devam edecek.

Bolu’da 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Yamaner Kuyumculuk, “Efsane İndirim” günlerinde altın, pırlanta, elmas ve saat gruplarında, her zevke hitap eden özel tasarımları müşterilerinin beğenisine sunacak.

Roberto Bravo, Cetaş, Arpaş, ReGold, Yamachi gibi birçok markalı altın grubunun yanı sıra, Seiko, Lorus, Wainer, Gant, Quantum, Bulova, Slazenger gibi dünya markası saatleri de koleksiyonunda bulunduran Yamaner Kuyumculuk, bu özel haftada %70’e varan indirimlerle fark yaratacak.

Mücevherat ürünlerini lüks olmaktan çıkartarak, en kaliteli ürünleri en uygun fiyata satmayı ilke edinen Yamaner Kuyumculuk’a gelen misafirler “Efsane İndirim” günlerinde, 14 ayar baget pırlanta yüzükleri 1.299 TL’den, özel üretim 14 ayar altın baget yüzükleri ise 599 TL’den başlayan fiyatlar ile alma fırsatını yakalayacaklar.

Etiketler: bolu haberler