Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Efe Çavuşoğlu "Daha az kişi , daha çok yer"

Efe Çavuşoğlu
Bolu'da önemli bir Turizm Acentası olan Çavuşoğlu Turizm, müşterilerine güvenli ve kaliteli bir hizmet sağlıyor.
Haber: S.Sevgül kaba

Bolu'da Turizm acentası denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Çavuşoğlu Turizmin , danışmanı ve tur işletmecisi olan Efe Çavuşoğlu  pandem süreci ile ilgili açıklamalar yapıp 2021 yılı için yeni planlarını anlattı.

Pandemi sürecinin Turizmi çok fazla etkilediğini belirten Efe Çavuşoğlu" Pandemi tüm dünyayı etkisi altına aldı. Tabi bu durum tüm sektörleri etkiledi aslında ama en çok turizmi etkiledi.  Seyhat acentesi olarak  pandemiden önce Bolu'da 700 yerli turiste tur düzenlerken pandemiden sonra bu rakam 10 , 15 kişiye düştü." dedi. Efe Çavuşoğlu pandemi sürecinde Çavuşoğlu Turizm olarak "Güvenli Turizm Sertifikası" nı aldıklarını söyleyerek  "Araçlarımızı daha temiz ve steril hale getirerek  bakımlarını haftalık yapmaya başladık.  Araçların içi sürekli dezenfekte edildi.  Yolcular iki kişilik koltuğa bir kişi oturdu. Tabi bu süreçte  turların içeriği de değişti." dedi. İnsanların tatil isteklerinin de bu süreçte değiştiğini söyleyen Çavuşoğlu daha çok bireysel tatiller tercih edildiği ve otellerin yanı sıra kamp ve bungalov evlerin rağbet gördüğünü de söyledi.

Turizm bir ağaç ise acentalar bu ağacın kökleridir diyen Efe Çavuşoğlu Turizm sektöründe acentaların önemine dikkat çekerek "Seyahat acentaları insanların mağduriyetini önlüyor ve onlara güven sağlıyor. Bu pandemi sürecinde acentaların önemi daha iyi anlaşıldı" dedi.

Daha az kişi , daha çok yer

2021 yılı için yeni planları olduklarını belirten Efe Çavuşoğlu 8-10 kişilik  gruplar halinde daha fazla yerin gezileceğini söyleyerek yeni yıl için sloganlarının "Daha az kişi, daha çok yer" dedi.