Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DÜZCE'DE DURUM VAHİM

DÜZCE'DE DURUM VAHİM
kaynak:duzcetakip.com
Korona virüs ile mücadele son hız devam ederken, Düzce rehavete kapılan iller arasına girerek 81 il arasında 9 ilden birisi oldu. Milliyet'in haberine göre Düzce'de 285 vaka var. Bu vakaların çok büyük bir kısmı kalabalık ortamlarda vatandaşlara bulaşıyor. Whatsapp ihbar hattımıza gelen bir iddia ise dikkat çekti. 
Whatsapp ihbar hattımıza gelen bilgilere göre, Çilimli'ye bağlı Döngelli köyü sınırları içerisinde bulunan bir tekstil fabrikasında çalışan işçinin aile büyüklerinde korona virüs testi pozitif çıktı. Bu durumu fabrika yönetiminden gizleyen işçi, fabrikada çalışmaya devam etti. Bir kaç gün sonra kendisi de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Düzce İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibi 400 çalışanı olan fabrikada test çalışması yapmaya gitti. 
Fakat fabrikada Korona virüs ile mücadele kapsamında herhangi bir sağlık prosedürün olmadığını görünce, fabrika karantinaya alındı. Ramazan Bayramının son gününe kadar kapatılan fabrika da test olan işçilerin arasından bir çok kişide korona virüs testpit edildi. Bir çok işçinin de testlerinin daha yapılmadığı öğrenilirken, fabrika çalışanı temaslı bir çok kişi evlerinde karantinaya alındı.