Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DÜĞÜMÜ ESKİŞEHİR’DE ÇÖZDÜK

DÜĞÜMÜ ESKİŞEHİR’DE ÇÖZDÜK
Boluspor, TFF 1.ligin son haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Eskişehirspor’u 3-0 mağlup ederek ligde kaldı. Boluspor’u galibiyete getiren golleri Gökhan Sazdağı’nın 3 golüyle ligde kalmayı başardı. Kırmızı beyazlılar sezonu 33 puanla 15.sırada tamamladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Fırat Gül, Eskişehirspor karşısına; Mosquera, İsmail, Cumali, Melih, Bilal, Mustafa Eskihellaç, Gökhan, Fethi, Hayrullah, Burak, Mustafa Durak on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise,  Bahadır, Yavuz, Muhammed, Adilehou, Seth, Arif, Fatih, Kidric, Bahadır Yağız, Mutlu yer aldı.

Ev sahibi takım Eskişehirspor ise Boluspor karşısına; Melih, Bilal, Sezgin, Furkan, Erdal, Tolga, Berkay, Furgan, Bedirhan, Buğra, İbrahim Halil on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Eskişehirspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda maça kontrollü oyun oynayarak başladı. Boluspor, Eskişehirspor’a oranla daha atak görüntü verdi. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

BOLUSPOR ÖNE GEÇTİ

Boluspor maçın 27.dakikasında aradığı golü buldu. Hayrullah’ın yerden ortasına hareketlenen Gökhan Sazdağı, topu Eskişehirspor filelerine gönderdi. Bu golle Boluspor, Eskişehirspor karşısında 1-0 öne geçti. Boluspor maçın 36.dakikasında 2.gole çok yaklaştı. Melih kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. Karşılaşmanın sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

BİLAL MUTLAK GOLÜ KAÇIRDI

Mücadelenin ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ilk yarıda mücadele ettikleri kadrolarla ikinci yarıya başladı. Boluspor maçın 55.dakikasında 2.gole çok yaklaştı. Mustafa Durak’ın mükemmel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan önce kaleciden sıyrıldı sonra vuruşunu yaptı. Kaleye giden topu Eskişehirspor defansı uzaklaştırdı. Boluspor’da maçın 77.dakikasında Mustafa Durak sarı kart gördü. Karşılaşmanın 80.dakikasında ise Cumali Bişi sarı kart gördü. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 82.dakikasında yaptı. Mutlu oyuna girdi, Mustafa Durak oyundan çıktı.

GÖKHAN’DAN BİR GOL DAHA

Boluspor 88.dakikasında 2.golü buldu. Eskişehirspor defansının arkasına atılan topa hareketlenen Gökhan Sazdağı yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Bu golle Boluspor skoru 2-0’a getirdi.

GÖKHAN’DAN 3.GOL

Boluspor maçın 90.dakikasında 3.golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında Eskişehirspor kalecisi Melih Ağa’nın hatasını iyi değerlendiren Gökhan Sazdağı kendisinin ve takımın 3.golünü filelere gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 3-0’a getirdi.  

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçta başka gol olmayınca Boluspor, Eskişehirspor’u 3-0 mağlup ederek ligin son haftasında ligde kaldı. Kırmızı beyazlılar sezonu 33 puanla 15.sırada tamamladı. 

Etiketler: boluspor haberler