Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'NUN GURURU

BOLU'NUN GURURU
Bolu Gerede Yeşilvadi Köyü nüfusuna kayıtlı ağır siklette Türkiye 2. olan Kick Boks şampiyonu İsmail Cengizhan Apaydın, sponsorların davetlisi olarak şampiyonluk sonrası memleketine ziyarette bulundu.


 Bolu Gerede Yeşilvadi köyü nüfusuna kayıtlı, milli sporcu, Kick Boks  ağır sıklet şampiyonu, Türkiye 3.'sü olan İsmail Cengizhan Apaydın sponsorlarının davetlisi olarak şampiyona sonrası memleketine ziyarette bulundu. Bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan ve maddi manevi yanında bulunan amcalarının ellerini öptü. Amcaları  Metin Apaydın (Apaydın Kuyumculuk), Mehmet Apaydın (Apaydın İnşaat), Yusuf ve Hakan Apaydın (Apaydın Mobilya) bundan sonra da şampiyonun her türlü yanında olacaklarını belirttiler. Spor yaşantısında üstün başarı dilediler.

Spor kariyerine 91 kiloda başlayıp çeşitli şampiyonluklardan sonra 94 kiloda dövüşen sporcunun bu sıklette Antalya'da uluslararası turnuvada 3 birinciliği bulunuyor. Daha sonra ağır sıklette fazlaca şampiyonluğu bulunan milli sporcu, Güney Afrika Cumhuriyeti'nde yapılan Güney Afrika Cumhuriyeti-Türkiye Cumhuriyeti dostluk turnuvasında 2.lik elde etti.

 Başarılı sporcu Antalya’da yapılan son turnuvada da Türkiye 3.’sü oldu.