Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DONDURULMUŞ GIDA İHRACATINA DAMGA VURDULAR

DONDURULMUŞ GIDA İHRACATINA DAMGA VURDULAR
İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (İYMSİB) son üç yılın en fazla ihracat yapan firmalarını ödüllendirdi.

İlimizden Erkan Bektaş’ın ve diğer ortak Selim Doğan’ın büyük özveriyle kurduğu Golden Fries markası ile ihracat ödülü kategorisinde üçüncü olarak göğsümüzü kabarttı.

İflas eden fabrikayı satın aldılar

Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Bolu’nun sevilen iş insanlarından olan ve Bolu’da bulunan Golden Fries firmasının ilimizde tek ortağı olan Erkan Bektaş, Türkiye geneli kendi alanında başarılı iş adamları ile Golden Freis markası adı altında kayyumda olan fabrikayı alarak adeta şaha kaldırdılar.

Bolu’da elini taşın altına koyarak ortakları ile birlikte bitti yok oldu denilen fabrikayı canlandırarak kötü izlenimleri üzerinden atan Golden Tarımsal üretim A.Ş’nin ortağı Erkan Bektaş ve girişimcilerle dünya piyasasında ismini duyurarak Bolu'nun gururu oldu.

Fabrikayı devir almadan zor bir göreve talip oldukları farkında olan yatırımcı grubu, 4 yılda pandemiye rağmen büyük bir yol kat ettiler. Golden Tarımsal üretim A.Ş, İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçılar Birliği tarafından dondurulmuş ürünler ihracat ödülü dalında üçüncü oldu.

Fabrikayı dünya markası yaptılar

İş insanı Erkan Bektaş ve ortağı Selim Doğan ile işlettikleri fabrikayı dünya markası yaptılar. Çok ortaklı Golden Tarımsal üretim A.Ş geçtiğimiz aylarda “Golden Freis” markası adı altında birçok ünlü markaya parmak patates ihtiyacını gidermekte.

Bu ödülü alana kadar çok zor şartlardan geçen ve 120’ye yakın çalışanının öncelikle güvenini kazanan şirket ortakları öncelikle Golden Tarımsal üretim A.Ş bünyesinde bir aile ortamı sağlayıp başarının öncelikle temelini atmış oldular.

120 kişiye istihdam

Gün geçtikçe büyümeye devam eden Golden Freis, Bolu’ya kattığı istihdamla alkışı hak ediyor. Golden Fries çatısı altında 120 yi aşkın kişi çalışıyor.

Etiketler: bolu haberler