Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOKTOR VE İLAÇ MÜMESSİLİ ACİLİ BİRBİRİNE KATTI

DOKTOR VE İLAÇ MÜMESSİLİ ACİLİ BİRBİRİNE KATTI
Bolu’da önce pizza siparişi vermek için gittikleri işyerinde önce çalışanlarla ardından da olay yerine gelen polislerle tartışan doktor ile ilaç mümessili rapor için götürüldükleri hastanede de polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Alkollü olan iki arkadaş acil serviste biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da soruşturma başlatıldı.

Olay, akşam saatlerinde Sağlık Mahallesinde bulunan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi acil servisinde meydana geldi. Bolu’da aile hekimi olduğu öğrenilen Özkan V. İle ilaç mümessili Çağlar A., pizza siparişi vermek için gittikleri işyerinde çalışanlarla tartıştılar. Bir fast food zincirinde yaşanan gerginliğin ardından işyeri çalışanları polise ihbarda bulundu. Özkan V. İle Çağlar A., olay yerine gelen polislerle tartıştı. Yaşanan gerginliğin ardından sağlık raporu alınması için hastaneye götürülen doktor ve ilaç mümessili bu kez de hastanede polislerle tartıştı. Yaşanan arbede nedeniyle olay yerine çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. 

BİBER GAZI SIKILARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİLER


Alkollü oldukları öğrenilen Özkan V. İle Çağlar A., acil servis içerisinde biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Biber gazından polislerde etkilenirken acil serviste bulunan hastalarda dışarıya çıkarıldı. Yaşanan olayın ardından şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 
İl Sağlık Müdürlüğü’de doktor Özkan V. Hakkında soruşturma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.