Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞAYA EN YAKIN KAÇIŞ YERİ KARTALTEPE BUTİK OTEL

DOĞAYA EN YAKIN KAÇIŞ YERİ KARTALTEPE BUTİK OTEL
Kartaltepe Butik Otel İşletme Sahibi Sadun Bozbey, kontrollü normalleşme sürecinde yeniden hizmete açılan işletmelerinde müşterilerin sağlığı ve memnuniyetinin her dönem birinci prensipleri olduğunu söyledi. Bozbey, her türlü önlemi aldıklarının da altını çizerek hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat ettiklerini vurguladı.


Özel Haber: Aslı Akış

Tüm dünyada olduğu üzere ülkemizde de devam eden korona virüs salgını nedeniyle hizmet vermelerine ara verilen kafeler, restoranlar ve oteller 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını müşterilerine açtı.  Bolu’da hizmet veren Kartaltepe Butik Otel ve Restoranda ziyaretçileri için hazırlıklarını tamamladı ve rezervasyon almaya başladı.

Kış turizminde tüm Türkiye’nin tercih ettiği Kartalkaya Kayak Merkezi yolu üzerinde yer alan Kartal Tepe Otel ve Restoran hizmet vermeye başladı. Bahçesi, manzarası, terası, geniş restoranı ile Kartaltepe ziyaretçilerine bol seçenek sunuyor. Bolu’nun yerel yemekleri ve Türk mutfağının eşsiz tatlarını en doğal, sağlıklı kullanılan malzemeler ile sunan Kartaltepe Butik Otel aynı zamanda konaklama hizmeti ile de müşterilerini bekliyor. Bolu’ya 12 kilometre mesafedeki Kartaltepe, pandemi sürecinde evde kalarak sıkılan vatandaşların gönül rahatlığıyla gidebileceği ve birçok güzelliği aynı zamanda yaşayabileceği bir mekan.

Konuklarına gürültüden uzak,  doğanın sunduklarıyla yenilenme, dinlenme ve huzur bulma imkanı tanıyabilen Kartaltepe Butik Otel, Bolu başta olmak üzere çevre büyük kentlerde doğadan kopuk yaşayan kent insanına kırsal yaşamı şehirden fazla uzaklaşmadan deneyimleme fırsatını da sunuyor.

“HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALDIK”

“Ziyaretçilerimizin sağlığı ve memnuniyeti her dönem birinci prensibimiz” diyen Kartaltepe Butik Otel İşletme Sahibi Sadun Bozbey, müşterileri için alınan önlemlerden bahsetti. Bozbey;  “İşletmemizde Sağlık Bakanlığının yönergelerine yaptığımız yenilikler var. 2,5 aylık süre zarfında kapalıydın fakat devamlı bunlar için çalıştık. Personel hijyen eğitimleri, dezenfeksiyon kullanımına dair her türlü önlemimizi aldık. Almaya da devam ediyoruz çünkü yeni genelgeler yayımlanıyor. Bu süreci bu şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Şu anda masalar arası mesafeler, misafirler geldiğinde maske kullanımı, ateş ölçümlerine dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu.

“ÖNCELİĞİMİZ HİJYEN, MASKE, SOSYAL MESAFE”

Kartaltepe Butik Otel olarak, servis ekipmanlarından, mutfak malzemelerine, masa düzeninden, ortak kullanım alanlarındaki temizlik konusuna kadar kaliteli bir hizmet verdiklerinin altını çizen İşletme Sahibi Sadun Bozbey;  “İşletme olarak gelen müşterilerimizi ilk olarak ateş ölçümü ile karşılıyoruz. Daha sonra masalardaki tuzluk, biberlik kullanımları azaltıldı tek kullanımlık ürünlere döndük.  Tek kullanımlık Çatal-bıçağı tercih etmiyoruz onun yerine bu çatal bıçakları özel dezenfektan ile bulaşık makinesinde yıkıyoruz ardından sterilazyon makinasına giriyor. En önemlisi dezenfektan ve el yıkama. Elimizden geldiğince tüm tedbirlere uyuyoruz. Gelen misafirlerimizde maske ile geliyor yemek yerken çıkarıyorlar maskelerini. Ortak kullanım alanlarında maskelerini takıyorlar. Personelimizde devamlı maskesi, bonesi ve eldivenleri ile çalışıyor. Pandemi öncesinde de dikkat ediyorduk ama Kovid-19 sonrası daha da önem kazandı. Misafirlerimiz bahçe kısmında havadar olduğu için genel olarak havanın iyi olduğu günlerde bahçeye, diğer zamanlarda içeride vakit geçiriyor. 200 kişilik içeride kapasitemiz vardı onu 70 kişiye düşürdük. Sandalyeler ve masalar arası mesafe düzenini uyarladık”

MUTFAĞIMIZI TAMAMEN YENİLEDİK”

Butik biz oteliz. Aslında normal bir butik otel değil daha fazla konsept ağırlıklı çalışıyoruz. Odalarımız, yemeklerimiz, sunumlarımıza dikkat ediyoruz. Yemeklerimizin kalitesinde bir değişlik yok, sadece daha hijyen kurallarına dikkat ediliyor. Mutfağımızı komple yeniledik kapalı kaldığımız süre içerisinde. Tüm ekipmanlar değişti. Yemeklerimizde tereyağı ve zeytinyağı kullanıyoruz. Buraya gelen müşterilerimiz de bilir. Tedarik sağladığımız yerlerinde bu kuralların uygulanmasına dikkat ediyoruz. Gelen malzemeler kalite kontrolden geçtikten sonra devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“AÇIK BÜFE KAHVALTIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

Önümüzdeki hafta açık büfe kahvaltısına başlayacaklarını fakat bununda prosedürlerinin önemini anlatan Bozbey; “Normal alakart bir restorana sahibiz.  Kahvaltı-öğle yemeği- akşam yemeği alakart bir şekilde veriyoruz. Pazar günleri açık büfe kahvaltımız vardı ama bu pandemi sürecinde erteledik. Haftaya tekrar açık büfe kahvaltımıza başlayacağız. Açık büfemizde değişiklik olarak eskiden müşterilerimiz kendileri alıyordu şimdi bir görevli olacak camekânın arkasından biz kendimiz müşterilerimizin istediklerini tabaklarına koyarak servis edeceğiz” dedi.

“REZERVASYON ALIYORUZ”

Kapalı kaldıkları sürenin ardından müşterilerin yoğun talepleri ile hizmete devam ettiklerini ve belli bir kişi sayısı ile rezervasyon yaptıklarını belirten Sadun Bozbey;  “Biz tadilattaydık o sırada Cumhurbaşkanımız açıklama yaptı 1 Haziranda açılacak işletmeler diye. Süreye yetiştik ve pazartesi günü açtık işletmemizi. Rezervasyon alırken yoğunluğa dikkat ediyoruz 70 kişi kapasitesini aşmıyoruz. Cuma-Cumartesi- Pazar günleri yoğundu. İçeri ve dışarıya müşterilerimizi sosyal mesafeye dikkat ederek aldık.  Sabah 08.00 akşam 24.00 saatleri arasında açık işletmemiz. Bizde saat 10.00 kuralı yok. Otel misafirlerimiz restoran kısmından gece de yararlanabiliyorlar” diye konuştu.

Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği imkanı veren Kartaltepe Butik Otel ve restoranından yararlanmak için 0 (532) 237 92 93 - 0(374) 243 94 94 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.