Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞASEVERLERİN ADRESİ HİRA AV VE KAMP MALZEMELERİ

DOĞASEVERLERİN ADRESİ HİRA AV VE KAMP MALZEMELERİ
Doğa tutkunlarının son yıllarda ilgi odağı haline gelen kamp turizminde bu yaz büyük bir hareketlilik yaşanırken, kamp çadırı ve kamp malzemelerinin satışları da arttı.


Yaz boyunca şehir stresinden uzaklaşmak isteyen ve uygun fiyatlı tatil arayanlar, kamp alanlarına akın ediyor. Kamp kurmak yaz, kış ayırt edilmeksizin yapılan bir etkinliktir. Ekonomik açıdan insanların bütçesini zorlamadığı için tercih edilmenin yanı sıra sakin bir tatil arayışında olanların ideal seçenekleri arasındadır. 

Son dönemin ilgi odağı çadır ekipmanlarının adresi Hira av ve kamp malzemelerinde kampçılık tutkunlarının aradığı her şey; kamp sandalyesi, yemek setleri ve gereçleri, kampçılık ekipmanları dahilinde olan çakı, bıçak, fener, ilk yardım ve hijyen malzemeleri, uyku tulumu ve ekipmanları, çadır modellerine ve hatta aile çadırlarına kadar kategorileri mevcuttur.

Doğa severlerin birinci tercihi haline gelen Hira av ve kamp malzemeleri, Aktaş Mah. Taşhancılar Cad. No 49/A 14200 adresinde müşterilerini bekliyor.