Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY’IN ACI GÜNÜ

DOĞANAY’IN ACI GÜNÜ
Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın eniştesi vefat etti.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, Gerede Göynükeren Köyü’nde yaşayan teyzesinin eşi Selahattin Doğançay bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

“RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN..ENİŞTEM”

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, eniştesinin vefatına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Sigaran Sönmez hep tüterdi vazgeçmedin bu illetten geçemedin ve sonun oldu, mert adamdın vesselam, duruşu olan dik duran dik yaşayan kocaman yüreği ve kalbi olan darda kalanın yanında olan, hakkaniyeti konuşan kimseye zararı olmayan kimseden de bir beklenti içine girmeyen namı değer bir pala Selahattin geldi geçti.

Benim dünyamda çok özel bir yeri olan, unutmayacağım unutamayacağım anılarla dolu bir hayatı olan, ve üzerimizde emeği ve hakkı olduğuna inandığım kıymetli eniştem inşallah hakkını helal etmişsindir. Hakka yürüyen birinin ardından yazılır mı diye düşündüm. Yazmasam bugün bir şeyler eksik kalırdı belki son görevdi, gidişinin ardından. Son olarak bugün evim diye senin ardından yas tutan Teyzem, önce evlatlarına sonra bize emanet rahat uyu ruhun şad olsun mekanın cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Boludabolu ailesi olarak merhuma Allahtan Rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.